My First Nail Art Tutorial On YouTube: Easy Leopard Nails

Twee dagen geleden heb ik voor het eerst een video tutorial gemaakt! Hij is nu te zien op YouTube op mijn kanaal (youtube.com/onceuponablognl). Ik heb gekozen om een simpel nail art design te maken, omdat ik nog vooral bezig ben met het instellen van de camera, de belichting, het bewerken van de filmpjes en ga zo maar door.
Ik vind het best wel lastig om mijn hand plat te houden tijdens het filmen, want zo lak ik mijn nagels normaal niet. Ik zie mijn nagels ook ondersteboven, dat is helemaal moeilijk als je echte tekeningen op je nagels wilt maken! Dus als jullie tips en ideetjes hebben voor het filmen dan hoor ik het graag! 🙂

Here it is: my first video tutorial on YouTube! You can find it on my channel (youtube.com/onceuponablognl). I decided to start with a simple nail art design, because I’m still figuring out how to make a good tutorial with the best lightning, the right angle etc.
I had to keep my hand flat while filming, and it was so hard to paint my nails in this position! I normally don’t hold my hands like this when I paint them, and I had to work upside down. Maybe I’m doing this wrong, so tips and tricks are very welcome! 🙂 

Hopelijk vinden jullie mijn eerste nail tutorial leuk!
I hope you guys love watching my nail tutorial!

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘My First Nail Art Tutorial On YouTube: Easy Leopard Nails

    1. Thank you! I’m also struggling with the camera set up, I’m thinking of buying a tripod to place my camera on. For this video I used a candle to place my phone on lol, I don’t know what else I could use 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s