Catrice Luxury Lacquers – Lost ‘N Roses

pink1
Lost ‘N Roses is een prachtige roze glitter nagellak uit de Million Brilliance Luxury Lacquers collectie van Catrice. Vandaag ga ik jullie wat meer over deze nagellak vertellen. Kijken jullie mee?

Lost ‘N Roses is a beautiful pink glitter polish from the Catrice Million Brilliance Luxury Lacquers collection. Today I’m going to tell you a little bit more about this polish, so let’s take a closer look!
pink5
Op de foto hieronder zie je het andere lakje wat op mijn middelvinger en ringvinger zit. Het is Amazing Gracie van Ciaté London, een kleur die niet zo super goed dekt (ik draag drie lagen) maar die er wel super schattig uit ziet in combinatie met de glitterlak van Catrice:

The other pink polish I used for my nail design is Amazing Gracie by Ciaté London. You can see this polish in the picture below. Amazing Gracie is a sheer polish (I applied three coats) but it looks super cute in combination with the pink glitter polish:
pink2
Terug naar Lost ‘N Roses. Het is een glitterlak met roze en zilveren glitters erin. Door de zilveren glitters wordt de roze kleur wat subtieler, wat ik echt ontzettend mooi vind! Twee laagjes zijn genoeg voor een goede dekking, maar als je Lost ‘N Roses liever zo draagt (zonder een andere kleur nagellak eronder) dan heb je misschien drie dunne laagjes nodig voor een perfecte dekking. De lak droogt lekker snel en je hebt geen top coat nodig voor een mooi resultaat. Helaas blijft hij niet erg lang zitten, op de tweede dag zag begon de lak al van mijn nagels te bladderen. Maar het is een perfecte kleur voor een feestje of om je outfit op te fleuren! Ik ga deze nagellak zeker vaker gebruiken!

Back to Lost ‘N Roses. This is a glitter polish with pink and silver glitter. The silver glitter in this polish makes the pink much more subtle, which I absolutely love! Two coats are enough for good coverage, but if you want to wear Lost ‘N Roses on its own I think you might need three thin coats. This polish dries quickly and you don’t need a top coat, but it’s not very long lasting. After two days I noticed some chips on the edges of my nails. But it’s a perfect colour for a party or to spice up your outfit! I’m definitely going to use this nail polish more often!
pink7pink4pink6pink3

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

12 reacties op ‘Catrice Luxury Lacquers – Lost ‘N Roses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s