Snowflake Nail Art

snowflake5
Het is alweer bijna december, dus wordt het weer tijd voor de kerst/winter nail art designs! Vandaag heb ik een simpel design gemaakt met wit glitter poeder en witte nagellak. Kijken jullie mee?

It’s almost December which means it’s time for Christmas/winter nails! Today I’m going to show you a simple design with white glitter powder and white nail polish. Let’s take a closer look!

snowflake3
♥ Stap 1: Breng eerst een base coat aan op al je nagels, en lak vervolgens het onderste gedeelte van je nagels wit (net als bij een French Manicure).  De witte nagellak die ik heb gebruikt is Snow Virgin van Ciaté London.
♥ Stap 2: Terwijl de witte lak nog nat is, dip je je vingers één voor één in de witte glitter poeder. Je kunt de poeder ook over je nagels strooien maar dat geeft wat meer rommel. Het teveel aan poeder haal je weg met een kwastje of blaas je van je nagels.
♥ Stap 3: Met witte nagellak en een dotting tool of satéprikker zet je allemaal kleine stipjes op je nagels.
♥ Stap 4: Met een nail art penseel of een satéprikker teken je op één of twee nagels nog een grote sneeuwvlok. De sneeuwvlok bestaat uit vier strepen die in het midden samenkomen, en aan het uiteinde van elke streep teken je nog twee kleine streepjes in een ”V” vorm. Om het design helemaal af te maken kun je nog een zilver steentje in het midden van de sneeuwvlok plaatsen, en dan ben je klaar!

♥ Step 1: Apply a base coat and paint the ends of your nails white. I used Ciate London Paint Pot in Snow Virgin.
♥ Step 2: Dip your nails in a white glitter powder while the white polish is still wet. You can also sprinkle the powder on top of your nails, but this is a little bit more messy. Brush off the excess glitter or gently blow to remove the excess glitter.
♥ Step 3: Use a dotting tool or a toothpick and white nail polish to make little dots on your nails. 
♥ Step 4: Use a nail art brush or a toothpick to add one or two snowflakes on your nails. Draw four lines that cross each other in the middle and add two small lines to each end of the lines you just drew. Add a silver rhinestone to the middle of your snowflakes and you’re done!
snowflake2snowflake4
Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Snowflake Nail Art

    1. Dankje! Ik wilde de lijnen van de sneeuwvlokken eigenlijk wat dunner maken maar ik schoot een beetje uit met de witte nagellak haha, toen heb ik ze allemaal maar wat dikker gemaakt 😛 ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s