Watercolour Nail Art

watercolour1
Vandaag heb ik voor een kleurig design gekozen dat makkelijker te maken is dan dat het er uit ziet. Je hebt alleen witte nagellak, water en acrylverf in verschillende kleuren nodig. Kijken jullie mee?

Today I’m going to show you a colourful design that’s actually simpler than it looks. You will need white nail polish, water and acrylic paint in different colours. Let’s get started!
watercolour7
Je maakt het design als volgt:
♥ Stap 1: Breng een base coat aan en lak al je nagels wit.
♥ Stap 2: Kies een paar kleuren die je graag wilt gebruiken. Dit kan alleen met acrylverf en niet met nagellak! Het is namelijk de bedoeling dat je de acrylverf mengt met water (gebruik maar een paar druppels water) zodat het dunner wordt. Doe dit op een stukje plastic of in een kommetje (zie afbeelding hieronder).
♥ Stap 3: Met een kwastje breng je de acrylverf vervolgens op je nagels aan. Meng de kleuren een beetje door elkaar voor een speels effect.
♥ Stap 4: Als de acrylverf droog is kun je nog wat stickers of een wit aztec printje toevoegen of je brengt gelijk een top coat aan. Let er wel op dat het langer duurt voordat je nagels droog zijn omdat er water door de acrylverf zit, dus ga er niet gelijk met een top coat overheen maar wacht eerst een half uurtje.

How to make this design:
♥ Step 1: Apply a base coat and paint your nails white.
♥ Step 2: Choose a few colours you want to use on your nails. You can only do this with acrylic paint and not with nail polish, because you have to add a little bit of water (only a few drops) to the acrylic paint for the watercolour effect. Use a piece of plastic or something else to mix the water with the acrylic paint on (see picture below).
♥ Step 3: Apply the acrylic paint on your nails with a brush. Mix the colours on your nails for a fun effect.
♥ Step 4: Add some nail stickers or paint a white aztec print on top of the acrylic paint to finish your design if you like. Let the acrylic paint dry for 30 minutes before you add a top coat. The acrylic paint is mixed with water, so it dries very slowly.
watercolour3
En dat was het! Een kleurrijk design die niet moeilijk is om te maken!
And you’re done! This design is easy to create and it’s so colourful and fun!
watercolour5watercolour4watercolour6


Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

9 reacties op ‘Watercolour Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s