Ciaté Mini Mani Manor: 1-7 December

omslag
Vandaag laat ik jullie de eerste 7 nagellakjes zien uit de Mini Mani Manor advent kalender van Ciaté London. Wat zijn ze mooi! Ik kan niet wachten om de andere deurtjes te openen hihi 🙂 Kijken jullie mee naar de eerste 7 swatches?

Today I’m going to show you the first 7 nail polishes from the Ciaté London Mini Mani Manor advent Calender. I absolutely looove these polishes, and I can’t wait to open the other doors from my calendar 🙂 Let’s take a look at the first 7 swatches!

 mmm1mmm2

Day 1: Main Stage

Main Stage is een dieproze nagellak die perfect dekt met twee laagjes. Het lijkt wel of er ook wat paars door de roze kleur zit, heel mooi voor de winterse en koude dagen!
Main Stage is a beautiful pink polish with a hint of purple. I’m wearing two coats without top coat, and the coverage is perfect.
mainstage

ciateadvent1

Day 2: Pepperminty
Deze kleur zat ook al in de advent kalender van vorig jaar, maar ik vind hem nog steeds erg mooi. Het is een mintgroene nagellak die goed dekt met twee lagen (ik weet het, drie dunne lagen is beter maar ik had geen geduld haha). Ook hier draag ik geen top coat over.
Pepperminty is a minty green polish. The coverage is good with two thick coats (it’s better to apply three thin coats so you don’t get bubbles in the polish, but I didn’t have the patience for three coats haha). I’m not wearing a top coat.
pepperminty

ciateadvent2

Day 3: Girl With A Pearl
Dit keer geen nagellak maar prachte witte parels om je nagels mee te versieren. Er zitten grote en kleine parels in het flesje, en omdat de onderkant plat is blijven ze goed op je nagels zitten. De paarse nagellak die ik draag is Significant Other Color van OPI.
This bottle contains pearls instead of nail polish. You can find big pearls and smaller pearls in this bottle, and it is super easy to place them on your nails because the pearls have a flat back. The purple polish I’m wearing is Significant Other Color by OPI.
girlwithapearl

ciateadvent3

Day 4: Chalkboard
Chalkboard is een zwarte nagellak die gelijk mat wordt na het aanbrengen. 1 laag is niet genoeg, dus zodra de eerste laag mat is geworden moet je nog een tweede laag aanbrengen. Je moet deze nagellak wel erg snel aanbrengen want zodra de nagellak je nagels raakt wordt het al mat!
Chalkboard is a matte black nail polish. 1 coat is not enough, so you have to apply another thin layer of polish. Make sure the first layer is completely dry before you apply a second coat. You have to paint your nails very fast with this polish, because it mattifies really really fast!
chalkboard
ciateadvent4chalkboard_1

Day 5: Need For Tweed
Need For Tweed is een nagellak die beter als top coat gedragen kan worden, omdat je ontzettend veel lagen nodig hebt voordat het een beetje goed dekt. Ik heb drie dunne lagen aangebracht over een laag Superficial van Ciaté, en dan ziet het er erg feestelijk uit. De glitters zijn licht- en donkerblauw en geel/goud, of zoals Ciaté dat mooi zegt: an explosion of aqua, navy and a dash of lemon!
Need For Tweed looks amazing as a top coat, you couls also wear this polish on it’s own but I think you need to apply thousands of coats if you want a good coverage. I’m wearing Superficial by Ciaté (a blue/green base colour) and three thin layers Need For Tweed. The glitter in this polish are light blue, dark blue and yellow/gold. My description sounds a little bit boring, I like Ciaté’s description better: an explosion of aqua, navy and a dash of lemon!
needfortweed

ciateadvent5

Day 6: Runway Ribbon
Ik dacht eerst dat deze lak Frozen Daydream heette, maar er bleek een verkeerd stickertje op te zitten. Als ik het goed heb is dit Runway Ribbon, het is geen nagellak maar een flesje met prachtige losse rode glitters. Het blijft bij mij een middagje zitten en dan verlies ik de glitters al, maar het is super leuk voor een (kerst)feestje!
If I have to believe he sticker at the back of this bottle, this polish is called Frozen Daydream. But Frozen Daydream blue and not red, so I think they made a mistake and I guess this is Runway Ribbon. It’s not a nail polish but a gorgeous loose red glitter. The glitter already fell off a few hours after I did my nails, but it’s a perfect mani for a (Christmas) party!
runwayribbon

ciateadvent6

Day 7: Amazing Gracie
Deze lak hebben jullie vast al voorbij zien komen op mijn blog omdat ik heb al in mijn Ciaté collectie heb zitten, maar het blijft een mooi subtiel lakje. Het is een zachtroze nagellak die na drie lagen nog steeds niet helemaal goed dekt, wat wel een beetje jammer is.
A week ago I posted a mani on my blog with the same pale pink polish because I already have this colour in my Ciaté collection. I’m wearing three thick layers, but that’s still not enough for good coverage. This polish is really sheer but I love the colour anyway 🙂
amazinggracie
ciateadvent7
ciateadvent7_1

Xoxo kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Ciaté Mini Mani Manor: 1-7 December

  1. Wat heb je toffe creaties gemaakt met de lakjes!

    Mocht je het leuk vinden: je kunt op mijn blog super fluffy eenhoorn pantoffels winnen! Je kunt ‘m een paar artikelen terug vinden of klikken op de categorie ‘winacties’ in de rechterzijbalk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s