Ciaté Mini Mani Manor: 8-14 December

omslag1
Hier zijn alle lakjes en glitters van de tweede week uit de Mini Mani Manor! Laten we snel verder kijken…
Here they are! Swatches of Mini Mani Manor week 2 with 7 new polishes and glitter! Let’s take a closer look…

Day 8: Electronica
Electronica is een knalroze nagellak met een mooie dekking. Ik draag twee lagen zonder top coat.
Electronica is a neon pink nail polish with a beautiful coverage. I’m wearing two coats without top coat.
ciateadvent8

Day 9: Prima Ballerina
9 December was mijn 21ste verjaardag dus heb ik voor een feestelijk design gekozen 🙂 Prima Ballerina is een roze glitter poeder. Ik had deze dag nauwelijks tijd om mijn nagels te lakken dus heb ik het ’s avonds gedaan en heb ik de foto genomen onder een lamp. Vandaar dat de glitter er een beetje paarsig uitziet, maar het is echt een mooie roze kleur.
Today was my 21st birthday, so I decided to make a birthday design 🙂 Prima Ballerina is a pink loose glitter. I barely had the time to make a mani so I made this very quick and I took a picture underneath a desk lamp. The glitter looks more purple on this photo but it is a beautiful pink colour. 
ciateadvent9

Day 10: Brocade Parade
Brocade Parade is een prachtige top coat met lila glitters en zwarte en witte confetti’s in verschillende maten. Ik draag drie hele dunne lagen over een laag Pillow Fight van Ciaté.
Brocade Parade is a gorgeous top coat with lilac glitter and black and white confettis in different sizes. I’m wearing three very thin layers on top of Ciaté London’s Pillow Fight.
ciateadvent10

Day 11: Members Only
Members Only is een mooie nude kleur nagellak die helaas niet zo goed dekt. Ik heb vier dunne lagen aan moeten brengen voor een goede dekking, wat ik zelf toch wel een beetje te veel vind, vooral omdat de lak dan nauwelijks droogt en je je nagels echt heel snel beschadigd.
Members Only is a beautiful nude nail polish, but I was a little bit disappointed about the coverage. I’m wearing four thin layers without top coat. I never wear four coats of nail polish, because that’s just too much and the polish doesn’t completely dry, which means you can easily damage your pretty mani. 
ciateadvent11

Day 12: Let It Snow
Alweer een glitter in de kalender… Let It Snow is een zilverkleurige glitter poeder die eigenlijk overal wel bij staat. Ik vind glitter wel leuk, maar het draagt niet fijn omdat je de hele dag door overal een spoor van glitters achter laat. Op de bank, verspreidt over de vloer en zelfs op je gezicht.
This is also a loose glitter (again…). Let It Snow is a silver loose glitter. I like glitter, but I don’t like to wear loose glitter on my nails. They fall off really quick and you find glitter everywhere you go: on the couch, on the carpet and even on your face. 
ciateadvent12

Day 13: Mineral Positivity
Mineral Positivity is een nagellak met een textuur (liquid sand achtig). De kleur is een beetje apart maar het heeft toch wel iets. Het is een zwarte of donkergroene nagellak met groene glitter erin. Ik heb weer mijn schedel bedeltje gebruikt omdat ik heb wel bij deze kleur nagellak vond passen hihi. Ik draag twee lagen zonder top coat.
Mineral Positivity is a texture polish. I didn’t know what to think about this colour, but I kinda like it. It’s a black or a very dark green polish mixed with bright green glitter. I’m wearing two coats without top coat.
ciateadvent13

Day 14: Ladylike Luxe
Ladylike Luxe is een prachtige gouden nagellak die goed dekt met twee lagen. Ik heb het design wat opgeleukt met sequins van Ciaté (Miss Mistletoe).
Ladylike Luxe is a beautiful gold nail polish with good coverage. I’m wearing two coats without top coat, and I finished my mani with some sequins from Ciaté (Miss Mistletoe).
ciateadvent14

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Een reactie op “Ciaté Mini Mani Manor: 8-14 December

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s