Ciaté Mini Mani Manor: 15-21 December

omslagg
Ben je klaar voor de derde week van de Mini Mani Manor advent kalender? Want hier zijn de lakjes, glitters, sequins en transfers van week 3!
Mini Mani Manor week 3 is here! 7 new swatches with nail polish, glitter, sequins and transfers! Let’s take a look…

Day 15 + 16: Slumber Party + Big Yellow Taxi
Dag 15 en 16 heb ik met elkaar gecombineerd. Slumber party is een grijs/zwarte glitter poeder (alweer een glitter!) en Big Yellow Taxi is, je voelt hem al aankomen, knalgeel 😀 Ik heb twee lagen Big Yellow Taxi aangebracht en zoals je ziet is deze lak dan perfect dekkend. Ik heb de glitters over een grijze nagellak gestrooid en ik heb geen top coat aangebracht. De zwarte bloemetjes en vlinders zijn nagelstickers, lekker makkelijk!
Slumber Party is a grey/black loose glitter powder (again!) and Big Yellow Taxi is a really, really, really bright yellow 😀 I’m wearing two coats and I applied the glitter on a grey nail polish. I didn’t use top coat for this mani. The black flowers and butterflies are nail stickers, I was too lazy to paint them myself haha!
ciateadvent15and16

Day 17: Starlet
Starlet is een hele mooie duochrome shimmer nagellak die van kleur veranderd in verschillende soorten licht. Op de foto lijkt hij meer blauw, terwijl hij in de schaduw weer mooi paars is. En als je naar het flesje kijkt zie je ook iets groenigs. Super mooi! Ik draag twee lagen zonder top coat.
Starlet is a gorgeous blue/purple/green duochrome shimmer, this is one of my favorite polishes from this year’s advent calendar! I’m wearing two coats without top coat.
ciateadvent17

Day 18: Tinsel Trail
Dag 18 was weer geen nagellak, maar diamand vormige sequins in de kleuren blauw en zilver! Deze sequins kun je heel mooi in een stervorm leggen en toen kwam ik op het idee om dit design te maken, een soort van Christmas sweater printje. De sequins vielen na een dag alweer van mijn nagels, maar ik droeg dan ook geen top coat. Met een top coat kan dit zeker wel een aantal dagen mooi blijven zitten 😉
No nail polish bottle behind door 18, but a bottle with blue and silver diamond shaped sequins! I decided to make a Christmas sweater design with the sequins, and I love the result! After one day the sequins fell off my nails, but I didn’t use any top coat. They stay on your nails for few days when you do apply top coat over your sequin design 😉
ciateadvent18

Day 19: Yule Rules
Yule Rules is een turquoise glitter nagellak die je als top coat kunt dragen (zoals ik gedaan heb), maar hij is ook prima te dragen zonder basiskleur eronder. Je hebt dan denk ik wel zo’n vier dunne lagen nodig voordat de glitters goed dekken, maar deze lagen drogen gelukkig snel.
Yule Rules is a pretty turquoise glitter polish. You can wear it as a top coat (like I did) or you can wear this polish on it’s own. I think you need four thin coats for good coverage if you want to wear Yule Rules on it’s own, but the polish dries quickly so you don’t need to let each layer dry for a long time before applying the next one.
ciateadvent19

Day 20: Frozen Daydream
Verassing! Weer een glitter poeder. Dit keer een donkerblauwe glitter, ik heb ze aangebracht over twee lagen ”Power Dressing” van Ciaté.
Surprise! It’s a loose glitter powder again, a dark blue glitter this time. I used two coats ”Power Dressing” by Ciaté as base coat.
ciateadvent20

Day 21: Fair Isle Style 
Dag 21 was helaas weer geen nagellak, maar dit waren nagelstickers. Ook leuk, maar na vier nagels waren de stickers al op 😦 Ik draag drie dunne lagen ”Island Hopping” van Ciaté onder de stickers.
Nail transfers! They are so cute, but there were not enough transfers! I decorated four nails and now I don’t have any transfers left 😦 I’m wearing ”Island Hopping” by Ciaté (three thin coats) and the transfers.
ciateadvent21

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Ciaté Mini Mani Manor: 15-21 December

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s