Ciaté Mini Mani Manor: 22-24 December + The Complete Collection

ciateadvent24
Fijne Kerstdagen allemaal! Het is alweer tweede Kerstdag, en ik moet de laatste drie dagen nog laten zien uit de Mini Mani Manor advent kalender! Dus hier zijn ze, samen met een overzicht van alle 24 cadeautjes uit de advent kalender van dit jaar.
Merry Christmas everyone! Today I’m going to show you the last three Mini Mani Manor polishes! Here they are, together with a collage of all the 24 advent calendar presents.
mmm1mmm2

Day 22: Cream Soda

Cream Soda is een lichtgrijze nagellak die met 2 dikke lagen of drie dunne lagen een goede dekking heeft, ik vond de kleur nogal doorschijnend. Ik heb drie iets dikkere lagen aangebracht zodat de kleur eronder niet meer doorscheen.
Cream Soda is a light grey (pastel) nail polish. This polish is a little bit sheer,  I applied three coats for good coverage but you could also apply two thick coats.
ciateadvent22

Day 23 & 24: Play Date & Celestial
Play Date is een roze/rode nagellak, en het is echt een knalkleurtje! Ik heb deze kleur in mijn design alleen gebruikt voor de versiering, maar ik denk dat deze lak twee of drie dunne lagen nodig heeft voor een goede dekking. Celestial is een super mooie zilveren glitter nagellak. Ik draag drie dunne lagen, maar hij dekt niet volledig. Een grijze of zilveren nagellak eronder helpt al een heleboel! Celestial is ook een full size nagellak, wat mooi uitkomt want ik vind hem prachtig en ga hem vast vaker dragen!
Play Date is a pink/red nail polish, and it’s so bright! I used this colour in my design for the dots and the Christmas tree, so I don’t know how many coats you will need for good coverage. But I think two or three coats are enough. Celestial is the last polish and it’s a full size bottle! I love this polish with beautiful silver glitter. I’m wearing three coats but as you can see it’s still a bit sheer. For good coverage you could wear a silver or grey polish as a base colour with two coats of Celestial as top coat.
ciateadvent23

Hier is nog een overzicht van alle cadeautjes uit de advent kalender. Let op: er zijn een paar soorten advent kalenders van Ciaté te koop, het kan dus best dat jij een kalender koopt die er qua uiterlijk hetzelfde uitziet maar er kunnen wel andere nagellakjes in zitten!
This are all the presents from the advent calender. There are a few different Mini Mani Manor calendars from Ciaté, so it’s possible that you don’t get the same polishes even when the calendar looks the same!

overzicht

Merry Christmas everyone! Hope you all have a wonderful day!
Xoxo Kirsten 
kirstencasperchristmas

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Ciaté Mini Mani Manor: 22-24 December + The Complete Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s