P2 – Fancy Fairytale

P2_2
Hallo allemaal! Daar ben ik weer eens met een nieuw nail art design. Ik was de afgelopen tijd niet echt bezig met het plaatsen van nail art op mijn blog, want ik had examens en heb in de tussentijd ook mijn rijbewijs gehaald 🙂 Maar vandaag heb ik weer wat nieuws voor jullie en laat ik een design zien met een mooie paarse nagellak van P2 met de naam ”Fancy Fairytale”. Kijken jullie mee?

Hi guys! Sorry I haven’t been posting a lot lately, I’ve been busy with school and I also got my drivers license (yay! 🙂 ). But here I am again, and today I’m going to show you this design with a pretty purple P2 polish. Let’s take a closer look!

Ik heb de volgende producten gebruikt: / Here’s what I used:
♥ Base coat + top coat (6 in 1, Anny)
♥ Purple nail polish (Fancy Fairytale, P2)
♥ Glitter top coat (Rival de Loop)
♥ White nail polish (White, Safari)
♥ Black nail polish (Black, Safari)
♥ Black rhinestones
+  nail art brush or toothpick

Dit design heeft niet echt een stap voor stap beschrijving nodig, ik vond het design niet echt ingewikkeld en ik hoop dat jullie genoeg hebben aan de foto’s 😉 De P2 nagellak en de glitter top coat van Rival de Loop komen uit Duitsland. Ik heb ze cadeau gekregen dus ik weet niet precies in welke winkels ze te koop zijn (de DM misschien?), maar voor zover ik weet kun je deze merken niet in Nederland krijgen.

I didn’t make a step by step tutorial for this mani, because I think it’s a simple design and I hope that these pictures are clear enough for you guys 😉 You can buy the purple P2 polish and the Rival de Loop glitter top coat in Germany. I don’t know if they also sell this brand in other countries,  but I can’t buy them here in The Netherlands. 
p2_1

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s