Iron Man Nail Art

ironman1
Vandaag heb ik een Iron Man nail art design voor jullie gemaakt. Wees niet bang, dit keer ben ik niet aan de slag gegaan met duizenden micro beads zoals ik dat deed in mijn vorige superhelden design haha! Kijken jullie mee?

Hi guys! Today I’m going to show you this Iron Man nail art design. Don’t worry, I didn’t use hundreds of micro beads in this design like I did with my Super Hero mani haha! So let’s take a closer look at today’s design!

You will need:

Daar is ie weer, de lijst met alle producten die ik gebruikt heb:
Here’s what I used for this design:
♥ Base coat + top coat (6 in 1, Anny)
♥ Red nail polish (Define Good…, China Glaze)
♥ Gold nail polish (Goldfinger, Catrice)
♥ Black nail polish OR black acrylic paint
♥ White nail polish OR white acrylic paint
♥ Silver rhinestones
♥ Silver micro beads
+ dotting tool, nail art brush

How to:
– Begin met een goede base coat over je nagels. Het laatste wat je wilt is dat de rode nagellak in je nagels trekt! Als de base coat droog is, lak je al je nagels rood.
– Vervolgens ga je beginnen met de nail art. Met een nail art penseel of een satéprikker en zwarte nagellak/acrylverf teken je de woorden ”iron” op je wijsvingers en ”man” op je ringvingers. Tip: doe dit met acrylverf. Maak je dan per ongeluk een foutje, dan kun je dat zo weer wegvegen met wat water. Is de zwarte nagellak/acrylverf droog? Kleur de letters dan in met goudkleurige nagellak.
– Breng een top coat over je pinken aan en plak daar dan een zilver steentje op in het midden van je nagels. Om deze steen plak je nog een paar zilveren micro beads (doe dit met een dotting tool of een satéprikker).
– Dan je middelvinger. Begin met de gouden nagellak en teken het masker. Omlijn deze daarna met zwarte nagellak/acfrylverf en geef het masker ten slotte een mond en ogen (hij kijkt wel een beetje boos!)
– Breng een top coat over al je nagels aan en dan ben je klaar!

– Start with a good base coat on your nails, because you don’t want red stained nails after you remove this mani! Let the base coat dry and paint your nails red.
– Next, start with the nail art part. Use a nail art brush or a toothpick and black nail polish/acrylic paint and draw the words ”iron” on your index fingers and ”man” on your ring fingers. Tip: use black acrylic paint to do this, if you make a mistake you can easily remove the acrylic paint with a little bit of water. Wait until the black paint is completely dry and paint the words ”iron” and ”man” gold with gold nail polish.
– Apply top coat on your pinky fingers. Place a silver rhinestone on your nails and add a few silver micro beads around the silver rhinestone.
– Use gold nail polish to draw a mask on your middle fingers, and outline the mask with black nail polish/acrylic paint. Finish the mask with a mouth and eyes (he looks a little bit angry!).
– Apply top coat on your nails and you’re done!

ironman2

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Iron Man Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s