Born Pretty Store Liquid Eye Shadow Review + 10% off code

bb10
Een paar dagen geleden kreeg ik weer post van Born Pretty Store, en daar zat deze mooie liquid oogschaduw ook bij. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze oogschaduw en wat ik er persoonlijk van vond. Let’s get started!

This pretty liquid eye shadow was one of the products I received for review from Born Pretty Store a few days ago, and today I’m going to tell you guys a little bit more about this eye shadow. Let’s get started!
IMG_6763
De liquid oogschaduw is HIER te koop (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen), en je kunt kiezen uit acht verschillende kleuren. Ik heb voor de donkergrijze metallic kleur gekozen (nummer 04). Op dit moment is deze oogschaduw in de aanbieding voor €4,35. Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy this liquid eye shadow HERE, and there are 8 colours available. I chose a dark grey metallic colour (number 04). This eyeshadow is currently on sale for $4.72. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
bb2
Het uiterlijk van deze oogschaduw doet mij erg denken aan een lipgloss. De applicator ziet er ook precies hetzelfde uit. Het zou mij dan ook helemaal niet verbazen als ik deze oogschaduw per ongeluk een keer over mijn lippen ga smeren!☺

This eye shadow looks a lot like lipgloss, and the applicator also looks like a lipgloss applicator. It wouldn’t surprise me if I’m going to use this eyeshadow on my lips one day by accident! ☺
bb6bb5
De oogschaduw is wel een beetje waterig, dus het kan zijn dat je meerdere lagen nodig hebt voor een goede dekking. Het droogt snel op wanneer het op je ooglid zit en dan blijft het ook zitten, echt de hele dag! Ook de kleur is erg mooi en er zit veel shimmer in. I like!

The liquid eyeshadow it a little bit watery, so you might need two or three layers for good coverage. But the eyeshadow dries fast on your eyelids and once it’s dry, it’s not going anywhere! It stayed on all day! The colour is beautiful and has a lot of shimmer in it. I like!
bb7
Op de afbeelding hieronder heb ik twee lagen van de oogschaduw aangebracht. Het was wel even wennen met de bijbehorende applicator maar moeilijk was het niet. Breng 1 laag aan voor een subtiele look, en meerdere lagen voor een look die meer opvalt.

I applied two layers of the eyeshadow in the picture below. Use one layer for a subtle look, and more layers for a glamorous look. 
bb9
PRINH10

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s