Under The Sea Nail Art

seanails5
Hey allemaal! Vandaag heb ik een leuk onderwater design voor jullie met een mooi lakje uit de Models Own Colour Chrome collectie. In een van mijn vorige blogposts zagen jullie de groene versie van deze chrome nagellak al voorbij komen (HIER), en deze keer krijgen jullie de blauwe versie te zien. Kijken jullie mee naar het design van vandaag?

Hi guys! Today I’m going to show you a fun underwater design with a chrome nail polish from the Models Own Colour Chrome collection. I already made a review with swatches of the green chrome polish HERE. Let’s take a closer look at today’s design!

seanails4
Hier is de prachtige Models Own nagellak die ik gebruikt heb. De kleur heet Chrome Blue, en hij is net zo mooi als het flesje waar de lak in zit. De lakjes uit deze collectie dekken goed met twee lagen. Ze brengen wel een klein beetje streperig aan, maar dit is gelukkig niet storend.

You can see this pretty bue polish in the picture above. This colour is called Chrome Blue, and the polish is just as stunning as the bottle! The nail polishes from the Colour Chrome collection are a little bit streaky, but I didn’t find it difficult to work with at all. They are fully opaque in 2-3 coats.
seanails3
Voor het nail art design heb ik de volgende producten gebruikt / I used the following products for my nail art design:
♥ Base coat + top coat (First and Last, China Glaze)
♥ Blue chrome nail polish (Chrome Blue, Models Own)
♥ Green chrome nail polish (Chrome Green, Models Own) or green acrylic paint for the seaweed
♥ White, black, blue and orange acrylic paint or nail polish for the fish
♥ White pearls (Girl With A Pearl, Ciaté London)
♥ Glitter top coat (Confetti, Ciaté London)
+ nail art brush and a dotting toolseanails2 seanails1

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Under The Sea Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s