Models Own – Colour Chrome Green

modelsown6
Vandaag heb ik een swatch voor jullie van deze prachtige Models Own nagellak. Het lakje komt uit de Colour Chrome collectie, die bestaat uit 10 verschillende metallic foil kleuren. Niet alleen de nagellak heeft een metallic finish, maar het flesje waar de lak in zit glanst net zo heftig! Alleen dat was al reden genoeg voor mij om een paar kleuren uit deze collectie te kopen : ) Kijken jullie mee naar de swatch?

Today I’m going to show you guys a swatch of this gorgeous Models Own nail polish from their new Colour Chrome collection. The whole collection consists of 10 metallic foil polishes, and the polishes are just as beautiful as the bottles. Let’s take a look at today’s swatch!

modelsown4Deze nagellak heeft de naam ”Chrome Green”, dit is een pastel groene metallic kleur die het beste dekt met 2-3 lagen. Ik heb eerst een base coat aangebracht, maar dit blijkt niet eens nodig te zijn bij metallic nagellak. Dat wist ik niet eens, zo leer je nog eens wat!

”Chrome Green” is a pastel green metallic polish which is fully opaque in 2-3 coats. I used a base coat before I applied this polish, but you don’t even need a base- or top coat with metallic polishes. I didn’t know that!
modelsown5
De nagellak brengt wel een beetje streperig aan, maar ik vind dit niet echt storend. Het is ook wel belangrijk om te weten dat je met deze nagellak echt elke imperfectie op je nagels ziet. Als je nagels dus niet helemaal glad zijn, dan kun je ze eerst buffen met een speciale buffervijl.

This polish is a little bit streaky and it shows every single imperfection on your nails, so you have to buff your nails first if you want them to look perfect.  modelsown7
De Colour Chrome nagellakjes zijn te koop op www.modelsownit.com voor £4.99. Koop je ze liever via een Nederlandse webshop? www.prettypolish.com verkoopt de hele collectie ook voor €6,95 per stuk.

You can buy the Colour Chrome polishes here: www.modelsownit.com (price: £4.99)
modelsown1
modelsown3 modelsown2

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Models Own – Colour Chrome Green

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s