Born Pretty Store Matte Velvet Lip Gloss #33

mattered0
Hier is de tweede lipgloss van Born Pretty Store, dit keer heb ik voor een totaal andere kleur gekozen, namelijk donkerrood! Net als bij de vorige lipgloss draag ik ook hier een beetje lipbalsem zodat de matte textuur mijn lippen niet te veel uitdroogt. Kijken jullie mee naar deze donkerrode versie?

Here’s the second lipgloss from Born Pretty Store, and this time I chose a completely different colour: dark red! I also used lipbalm underneath this lipgloss so the matte texture won’t dry ouy my lips. Let’s take a look at this dark red gloss!
mattered3
mattered8
De lip gloss is HIER te koop voor €2,82 (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen). Er zijn in totaal 36 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur die ik hier draag is nummer #33. Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the lip gloss HERE for $2.99. There are 36 different colours available! The colour I’m wearing is number #33. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
mattered2mattered4

Kleur nummer #33 is heel wat anders dan ik normaal draag. Ik vind het ook echt even wennen, ik heb toch altijd het idee dat deze donkere kleuren beter staan bij een huidskleur die wat donkerder is. Wat vinden jullie?
Net als bij de vorige lipgloss dekt deze ook super goed met slechts 1 laagje, hetzelfde als met een lipstick eigenlijk. Dat is echt een pluspunt van deze gloss, wat ik niet verwacht had!

colour number #33 is a very dark colour compared to what I normally wear. I always think that these colours look better if you have a darker skin tone, what do you guys think?
This colour isn’t sheer at all, the coverage is the same as a lipstick. I was pleasantly surprised by this!
mattepink8
Zodra je de gloss aanbrengt voelt het als een normale lipgloss, maar het droogt snel op en dan moet je je lippen vooral even NIET over elkaar wrijven. Doe je dit wel, dan plakken je lippen aan elkaar en kunnen er stukjes lipgloss los komen. Als de lipgloss eenmaal droog is wordt het gelukkig een stuk minder plakkerig.

The gloss becomes really sticky once you’ve applied it on your lips, so make sure you don’t press your lips together while the gloss is still drying. Just wait until the lip gloss is completely dry.
mattered1mattered6mattered10

Xoxo Kirsten

 

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Born Pretty Store Matte Velvet Lip Gloss #33

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s