Born Pretty Store Matte Velvet Lip Gloss #36

mattepink4
Vandaag laat ik jullie twee lip glosses zien (wat is het juiste meervoud van lip gloss eigenlijk? Dit klinkt een beetje vreemd) van Born Pretty Store in twee aparte artikeltjes. Beide kleuren zijn eigenlijk mat/velvet, maar omdat dit ontzettend droog was voor mijn lippen heb ik ook een beetje lipbalsem gebruikt, vandaar de subtiele glans. Kijken jullie mee naar de eerste knalroze lipgloss?

Today I’m going to show you two lip glosses from Born Pretty Store in two separate blog posts. Both colours are matte velvet, but I also used some lip balm because the texture of these lip glosses dried out my lips. Let’s take a closer look at the first bright pink lip gloss!mattepink7
De lip gloss is HIER te koop voor €2,82 (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen). Er zijn in totaal 36 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur die ik hier draag is nummer #36. Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the lip gloss HERE for $2.99. There are 36 different colours available! The colour I’m wearing is number #36. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).mattepink6
Kleur nummer #36 is een knalroze kleur die wel wat weg heeft van MAC Impassioned. Ik hou wel van felle roze lippenstift, dus toen ik deze kleur zag wist ik dat ik hem moest kiezen. Ik was wel een beetje bang dat deze kleur niet goed zou dekken omdat het een lipgloss is, maar dat had ik dus helemaal fout! Deze lipgloss dekt net zo goed als een lippenstift, misschien zelfs wel beter!

Colour number #36 is a hot pink colour which kinda reminds me of MAC Impassioned. I like wearing bright pink lipsticks, so when I saw this colour I just knew I had to pick this one. I was a little bit afraid that this pink would be very sheer, because it’s a lip gloss and not a lipstick. But I was very wrong! The coverage is just as good as a lipstick, maybe even better!mattepink8
De lipgloss dekt echt super goed en 1 laag is al voldoende voor een echte knalkleur op je lippen! Zoals elke matte lipstick drogen je lippen hier een beetje van uit, dus het is handig om hier een lipbalsem onder te dragen.

The coverage of this lip gloss is amazing, you don’t need to apply multiple layers for bright lips. Matte lipsticks tend to dry out the lips, and this matte lip gloss is the same. Use lip balm on your lips before you apply the gloss to prevent this.mattepink3
Zodra je de gloss aanbrengt voelt het als een normale lipgloss, maar het droogt snel op en dan moet je je lippen vooral even NIET over elkaar wrijven. Doe je dit wel, dan plakken je lippen aan elkaar en kunnen er stukjes lipgloss los komen. Als de lipgloss eenmaal droog is wordt het gelukkig een stuk minder plakkerig.

The gloss becomes really sticky once you’ve applied it on your lips, so make sure you don’t press your lips together while the gloss is still drying. Just wait until the lip gloss is completely dry.       mattepink1

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s