Born Pretty Store Long Lasting Lipstick #3

IMG_2134
Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze lippenstift van Born Pretty Store. Dit zoete roze kleurtje is perfect voor de echte meisje-meisjes onder ons. Kijken jullie mee?

Today I’m going to tell you guys a little bit more about this super girly pink lipstick from Born Pretty Store. Let’s take closer look!IMG_2121IMG_2123
De lippenstift is HIER te koop voor €1,81 (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen). Er zijn in totaal 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur die ik draag is nummer #3. Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the lipstick HERE for $1.99, and there are 10 different colours available. The colour I’m wearing is number #3. If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
IMG_2168
Deze lippenstift ziet eruit als een potlood die elke keer geslepen moet worden voordat je hem kunt gebruiken, maar aan de onderkant zit een zilveren gedeelte waar je aan kunt draaien zodat het product omhoog komt. Super handig!

This lipstick looks like a pencil, but this crayon will never need sharpening. Just twist the bottom of the lipstick (the silver part) to reveal more of the product.
IMG_2125
Wat ik erg fijn vind aan deze lippenstift is dat het voelt als een lippenbalsem. Het is verzorgend, droogt je lippen niet uit en de dekking is ook nog eens goed. Maar omdat het meer een soort lippenbalsem is, moet je je lippen wel wat vaker bijwerken als je bijvoorbeeld wat gegeten of gedronken hebt. 

I like the fact that this lipstick feels like a lip balm. It’s moisturizing and also very pigmented, but you might have to reapply this lipstick a couple of times after eating or drinking because of the creamy texture.
IMG_2212IMG_2088

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

Een reactie op “Born Pretty Store Long Lasting Lipstick #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s