French Manicure with a Floral Twist

french2
Vandaag heb ik een French Manicure voor jullie met schattige rozen om de boel wat op te vrolijken. Ik was geïnspireerd door madjennsy, haar tutorial staat onderaan in dit artikel. Kijken jullie mee?

Today I’m going to tell you guys a little bit more about this classy French Manicure with a floral twist. I was inspired by madjennsy, you can find her tutorial in this blog post. Let’s take a look at today’s design!french1
Ik heb ”Amazing Gracie” van Ciaté London gebruikt als basiskleur. Het is een vrij transparante roze lak die perfect is voor een French Manicure. Voor de witte tips en bloemetjes heb ik  ”03 – Just Marine” van het merk Rival de Loop gebruikt. De blauwe bloemen heb ik gemaakt met ”Pepperminty” en de roze bloemen met ”Strawberry Milkshake”, beide kleuren zijn van Ciaté London.
In het midden van elk bloemetje heb ik nog een micro parel (zilver of goud) geplakt met behulp van een dotting tool, hiermee heb ik ook nog een paar kleine stipjes rondom de bloemen gemaakt.

The base colour I used is ”Amazing Gracie” by Ciaté London. This is a sheer pink polish which is perfect for a French Manicure. I created the white French tips and flowers with ”03- Just Marine” by Rival de Loop. I used ”Pepperminty” for the blue flowers and ”Strawberry Milkshake” for the pink flowers, both Ciaté London nail polishes.
I also applied one micro pearl (silver or gold) on each flower with a dotting tool, and I added a few dots around the flowers.

Madjennsy’s tutorial:

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘French Manicure with a Floral Twist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s