Nails VS. Nails #2

nailsvsnails1
Hallo allemaal! Vandaag is het weer de laatste maandag van de maand, en dat betekend dat ik weer en Nails vs. Nails ga doen met Kim van Blossomslife. Het thema van deze maand is ”Touch of gold”, kijken jullie mee naar onze designs?

Hi guys! It’s the last Monday of of the month, which means it’s time for another Nails vs. Nails with Kim from Blossomslife. Our theme for this month was ”Touch of gold”. Let’s take a look at out designs!


We beginnen met het design van Kim. / This first design is made by Kim.

Kim: ”Dit keer was ik aan de beurt om een thema te kiezen en ik had een leuk idee in gedachten. Ik koos voor ‘Touch of gold’. Eigenlijk wilde ik met de tattoos van de Action een hele leuke nail art te maken, maar last minute besloot ik toch om deze oude nagelstickers eens te gebruiken. Het past wel een beetje bij het kleurenthema en heeft wel iets met de zee. Ik vind de ondergrond echt goed gelukt en lekker kleurrijk, terwijl dat goud er weer op af steekt! Wel zijn de stickers een beetje lastig en irriteer ik me er een beetje aan dat ze wat omhoog zijn gaan staan. Al met al is het een leuke nail art, maar wel een die niet een volle week blijft zitten door de stickers die uitsteken haha.”
image2
Ik vind het design van Kim erg leuk, het deed mij gelijk denken aan Aladdin haha! De stickers zijn ook mooi, je kunt ze overal mee combineren en ze staan echt super schattig bij de  kleuren waar Kim voor heeft gekozen!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog:https://blossomslife.wordpress.com/

I really like Kim’s design. When I saw her pictures I immediately thought of Aladdin haha! I also love the golden stickers she used. You can use them with almost every nail design and they look super cute on Kim’s nails with the blue colours she used in her mani.
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs:https://blossomslife.wordpress.com/
image1
En dan nu mijn design! Het thema van deze maand was super leuk, je kan er veel kanten mee op. Ik had eerst een simpele nail art gemaakt: zwarte nagels met een gouden glitterlak. Ik was tevreden en had er al foto’s van gemaakt, maar later op de dag kreeg ik toch een nieuw idee in mijn hoofd. De zwarte lak met gouden glitters had wel wat weg van de ruimte met sterren, en dan moet ik er gewoon weer wat bij tekenen haha! Zo ben ik op dit design uit gekomen, ik vind hem zelf wel lollig geworden! Al ben ik misschien wel een beetje afgeweken van het thema, maar hé, er zit een touch of gold in nietwaar? 😉

The next design is made by me : )  I wanted to create a simple mani with a black base and gold glitters on top. But when I finished my design, it looked a bit boring. The gold glitter with the black polish kinda looked like a galaxy mani, which brought me on the ide to make a space mani! I like how this mani turned out!
image3 image4

Wat vinden jullie van deze eerste Nails VS. Nails? Welk design zou jij wel willen dragen? Laat het ons weten! : )
What do you guys think of this first Nails VS. Nails? Which design would you like to wear?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Nails VS. Nails #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s