Nails VS. Nails #3

nailsvsnails1
Het is weer de laatste maandag van de maand, en dat betekend dat het al weer tijd is voor de 3e Nails VS. Nails met Kim van Blossomslife! Het thema van deze maand is Floral, kijken jullie mee naar onze designs?

It’s the last Monday of of the month again, which means it’s time for the 3rd Nails vs. Nails with Kim from Blossomslife! Our theme for this month was Floral. Let’s take a look at our designs!

We beginnen met het design van Kim / The first design is made by Kim:
Kim: ”Het thema dat Kirsten heeft gekozen past echt perfect in mijn straatje! Ik ben gek op het maken van nail art creaties met bloemen en had dat deze maand dan ook al gedaan, maar deze was zo leuk geworden dat ik het niet kon laten hem online te posten, waardoor ik nog een last minute nieuwe moest maken hihi. Het idee zat erg leuk in mijn hoofd namelijk: Een gradiënt van wit en turqoise met een roze bloesem erop. Op het laatst bedacht ik me dat gouden flakies ook wel leuk zouden staan in het geheel. Helaas heb ik afgelopen week mijn nagels kortgewiekt waar ik achter kwam toen ik wilde beginnen haha. Het idee is misschien mooier op langere nagels. Ik ben niet echt tevreden met het resultaat, het lijkt niet echt op bloesem. Het kan er nog wel enigszins mee door dus daar doen we het dan maar mee hihi :)”
floral4

Ik vind het design van Kim erg leuk, het doet mij denken aan de bloesem die op dat Arizona Ice Tea drankje staat. De kleuren van de wit/groene gradient en de roze bloesem staan ook leuk bij elkaar, lekker zomers!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

I really like Kim’s design, it makes me think of Arizona Iced Tea. I also like the white/green gradient with the pink flowers, a lovely colour combination! This is a perfect summer manicure!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/

floral3

En dan nu mijn design! Deze maand was het weer mijn beurt om een thema te kiezen en ik koos voor “floral”. Dit leek mij een leuk thema, want ik ben namelijk gek op nail art met bloemetjes! Je kunt uit zoveel leuke bloemsoorten kiezen: zonnebloemen, rozen, madeliefjes en ga zo maar door. Ik heb gekozen voor rode rozen, al weet ik niet zeker of ik ze nou wel zo geslaagd vind. Ondanks dat ik floral nail art super leuk vind, vind ik het zelf best moeilijk om mooie bloemen op mijn nagels te tekenen. Maar helemaal ontevreden ben ik nou ook weer niet. De roze pastel lak (mijn favoriet: Strawberry Milkshake van Ciaté London!) en de confetti lak vind ik super leuk bij elkaar staan. De confetti lak is wel een beetje druk, maar de pastel nagels maken het geheel weer wat rustiger. Ik vond het leuk om dit design te maken, en ik ben benieuwd naar het thema van volgende maand!

This is my design. It was my turn to choose a theme for our manis, and I chose ”floral. I really like nail art designs with flowers, you can pick so many kinds of flowers! I like sunflowers, roses and daisies the most, and for this mani I decided to paint red roses on my nails. But I don’t know if I really like them that much. I find it very difficult to paint normal looking flowers on my nails! But I do love the colours in this mani. The pink pastel (my favorite: Strawberry Milkshake by Ciaté London) and the confetti polish look very cute together. I really liked creating this design, and I can’t wait to hear what our next theme will be!
floral2 floral1
Wat vinden jullie van deze manicures? En hebben jullie een favoriet?
Do you guys like these manis? Which one is your favorite?

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Nails VS. Nails #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s