Born Pretty Store Eyeshadow Swatches

bps7
Vandaag ga ik julie wat meer vertellen over deze 10 oogschaduwen van Born Pretty Store. Kijken jullie mee naar de swatches en mijn video? Today I’m going to tell you guys a little bit more about these 10 eyeshadows from Born Pretty Store. Let’s take a closer look at the swatches and my video! bps5 De oogschaduwen zijn HIER te koop voor €1,81 per stuk. Als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen. Er zijn in totaal 10 verschillende kleuren verkrijgbaar (zie afbeelding hieronder). Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn). You can buy these eyeshadows HERE for $1.99, and there are 10 different colours available (see picture below).  If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount). bps6
De oogschaduwen zien eruit als potloden, maar aan de onderkant zit een handig draaisysteem zodat je de oogschaduwen niet hoeft te slijpen maar simpelweg omhoog kunt draaien. Deze oogschaduwen zijn niet droog, maar juist een beetje vettig (of met een deftig woord: creamy 😉 ). Dat voelt fijn op je oogleden, maar een nadeeltje hiervan is wel dat de oogschaduw snel in de lijntjes gaat zitten. Het is dus wel handig om de oogschaduw zo af en toe weer bij te werken, of gebruik simpelweg een primer om dit hele probleem te voorkomen. These eyeshadows look like pencils, but these crayons will never need sharpening. Just twist the bottom of the eyeshadow to reveal more of the product, it’s super easy! The eyeshadows feels very moisturizing and creamy, but it tends to form lines in the creases of my eyelids. Luckily this isn’t a big problem, you can apply a primer on your eyelids before you use any eyeshadow or just reapply the eyeshadow a couple of times a day to keep your eyes beautiful! bps10

#02 and #07: Black and Blue bps1
IMG_8653

#08 and #10: Purple and Pink bps2
IMG_8654

#06 and #09: Bronze and Green bps3
IMG_8655

#04 and #05: Gold and Brown bps4
IMG_8656

#01 and #03: White and Silver bps8 IMG_8657

Hier is een video met alle swatches op een rijtje:
Here’s a video with the swatches of the eyeshadows:

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s