Review: Gnaw Chocolate Bars

IMG_0074_2
Hey allemaal!! Al een hele tijd geleden heb ik een review gemaakt over 6 verschillende soorten Gnaw chocoladerepen die te koop zijn bij de Jamin. Ik deed dat in een video die ik ook weer op mijn YouTube kanaal heb geplaatst. Omdat ik nog geen geschreven review had gemaakt leek het mij wel leuk om dat nu alsnog te doen. Lees snel verder om mijn review van deze 6 smaken Gnaw repen te zien!

Hi guys! A long time ago I made a review (a video) about 6 different flavours of Gnaw chocolate bars. Since I never posted a written review about this, I thought it would be a fun idea to do it right now. Let’s take a closer look at these six Gnaw chocolate bars!

IMG_0075
Lemon Meringue
IMG_0008
De eerste smaak is Lemon Meringue. Deze reep is gemaakt van witte chocolade en heeft een frisse citroensmaak. Nu denk je vast: ”Serieus, citroen in een chocoladereep? Getver!” maar het is echt niet zo erg als je denkt! De smaak is subtiel en zorgt er juist voor dat deze reep een frisse smaak krijgt. Ik vind het echt een lekkere, zomerse reep (zolang je hem maar op hebt voordat ie smelt in de zon 😉 )! De witte stukjes die je op de reep ziet is de meringue, hier heb ik zelf niet echt veel van geproefd. Maar het is zeker wel een leuke decoratie op de reep.

The first flavour is Lemon Meringue. This bar is made of white chocolate with a lemon flavour and topped with meringue. Right now you’re probably thinking something like: ”Lemon flavoured chocolate? Yuck!” but it doesn’t taste bad at all! The lemon flavour is very subtle and gives the chocolate a fresh twist. I love this combination and it’s a perfect fresh chocolate bar for hot summer days (just don’t let it melt in the sun 😉 ) 

IMG_0075
Rocky Road

IMG_0009
De tweede reep smaakt naar Rocky Road. Voor degenen die niet weten wat rocky road is: het is een snack/dessert waar je van alles en nog wat in kan gooien, maar het wordt voornamelijk gemaakt met melkchocolade, marshmallows en noten. Je smelt de chocolade, mengt het met de andere ingrediënten en laat het opstijven in de koelkast. Super easy en lekker! Deze chocoladereep is gemaakt van melkchocolade en heeft een topping van mini marshmallows en stukjes vanille fudge. Ik dacht eigenlijk dat de marshmallows en stukjes fudge ook in de reep zouden zitten, maar ze zitten echt alleen op de bovenkant als topping. Maakt verder ook niet uit, het is en blijft een lekkere reep met hele smeuïge melkchocolade!

The second chocolate flavour is Rocky Road. For those who have never heard of rocky road before: it’s a snack/dessert with milk chocolate, marshmallows and nuts, but you can add as many ingredients as you want. You simply melt the chocolate, mix it with the other ingredients and put it in the fridge for a couple of hours. You can also make rocky road brownies or cupcakes, it’s super easy and delicious! Anyway, back to the chocolate bar. This one is made of milk chocolate topped with mini marshmallows and vanilla fudge, and I loooove the flavour of this milk chocolate! It’s so creamy and tasty, I could eat this every day! I thought the mini marshmallows and pieces of fudge would also be inside the chocolate bar, but it’s only a topping. But that’s not a big deal for me, I still love this Rocky Road chocolate bar!

IMG_0075


Cherry Bomb
IMG_0010
De derde smaak is Cherry Bomb, en wat is deze leuk!! Er zit namelijk knettersuiker in, ik ben ook net een klein kind als het om knettersnoep gaat. De reep is gemaakt van witte chocolade en heeft een kersensmaak die ik echt heel erg lekker vind. Het is een super leuke en chocoladereep die je zeker eens moet proberen!

The third flavour is Cherry Bomb, and I absolutely LOVE this one! This bar is made of white chocolate with a delicious cherry flavour, and here’s the best ingredient: popping candy!!  I know, I’m a big child, but it is such a fun and tasty chocolate bar. This is definitely one of the Gnaw flavours you guys should try!

IMG_0075
Chilli + Lime
IMG_0007
Ik was een beetje bang om deze reep te proeven nadat ik het woord chilli zag staan! Het is een pure chocoladereep met een chilli en limoen smaak. Ik moet zeggen dat ik geen grote fan ben van pure chocolade, en na deze reep is dat niet echt veranderd. Als je de reep ruikt en eet dan merk je naast de bittere chocoladesmaak ook echt een vleugje limoen, en zodra je het doorslikt: BAM!, dan komt de chilli. Dat voel je wel eventjes in je keel! Maar dat gevoel is ook zo weer weg. En het is nou ook weer niet zo heftig dat je keel in de fik staat en je snel een glas melk moet drinken. Gelukkig maar!

I was a little bit afraid to try this chocolate bar because of the word ”chilli” on the package! It’s made of dark chocolate with a chilli and lime flavour. I never liked dark chocolate, and I still don’t after trying this chocolate bar. The bar really smells like lime and you can also taste the lime together with a bitter taste from the dark chocolate. And when you swallow the chocolate, BAM!, there’s the chilli. But don’t worry, you won’t get the feeling your throat is on fire and you don’t need to drink a glass of milk after eating this chocolate bar! It’s just a gentle chilli kick and after a few seconds it’s gone.

IMG_0075
Banoffee Pie
IMG_0011
Deze Banoffee Pie reep is ook een topper. Hij is gemaakt van melkchocolade met een banaan-karamel smaak, ohhh zo lekker!! Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik kan de smaak het beste omschrijven als bananenvla. Het is creamy en smaakt echt naar banaan! (daarmee bedoel ik dat het niet kunstmatig smaakt) Deze smaak ga ik zeker nog een keer kopen…en nog een keer….en nog een keer 😀

This Banoffee Pie bar tastes really good! It’s made of milk chocolate with a banana-caramel flavour. Ohhh this bar is delicious!! The milk chocolate is very creamy and really does taste like banana! I’m going to buy this bar again very soon…and again…and again 😀

IMG_0075
Peanut Butter
IMG_0012
De naam zegt al genoeg: deze reep smaakt naar melkchocolade met pindakaas. Precies als een ouderwets broodje pindakaas met hagelslag die ik als kind vaak at! Als je van pinda’s en pindakaas houdt, dan is dit de reep voor jou! De chocolade is lekker creamy, en er zitten kleine stukjes pinda in de reep.

The last bar is made of creamy milk chocolate with a peanut butter flavour and little chunks of peanut inside. If you love peanuts and peanut butter, you should definitely try this chocolate bar!

IMG_0075
gnaw
ABOUT
Je kunt Gnaw chocoladerepen exclusief bij de Jamin kopen. Hiervoor kun je naar de dichtstbijzijnde Jamin winkel gaan, of je besteld ze HIER in hun webshop. Een Gnaw reep kost €3-, per stuk. Dit is geen goedkope reep, maar voor dit geld heb je wel een high quality chocoladereep met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

You can buy these chocolate bars and more HERE. The price of one chocolate bar is £2.99 or €3,59. You can find cheaper chocolate bars in the supermarket, but these Gnaw chocolate bars are made with high quality chocolate, natural ingredients only and without artificial flavourings or colours. So you do pay a little bit more for this brand, but you get lots of quality and delicious flavours for this price!

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Review: Gnaw Chocolate Bars

  1. Ik moest echt even deze review lezen. Enorm chocola verslaafd en dit klinkt echt zo enorm lekker! Die pure met chili trekt me het minst, de met marshamallow en banaan het meest. Dit ga ik zeker eens halen bij Jamin!

    1. Hihi, ik ben ook aardig verslaafd aan chocola. Die banaan-karamel is inderdaad super lekker, en de chilli-lime vind ik een beetje vies. Ieder z’n ding natuurlijk, maar voor mij geldt hoe zoeter hoe beter haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s