Fatjunkie Nail Tattoos: Oh Sugar! Set

IMG_0222
Vandaag heb ik een artikeltje voor jullie over deze leuke nail tattoos van het merk Fatjunkie. De tattoos zijn te koop op www.fatjunkieshop.com en er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Ik ga het hebben over de ”Oh Sugar!” set met overheerlijke tattoos van ijsjes, cupcakes en veel meer!

Hi guys! Today I’m going to tell a little bit more about these fun nail tattoos from Fatjunkie. You can buy the tattoos on the following site www.fatjunkieshop.com, and there are different sets available. For today’s article I tried the ”Oh Sugar!” set with delicious ice cream tattoos, yummy cupcake images and much more!

IMG_0075
De nail tattoos van Fatjunkie zijn te koop voor $8.00 USD per set, en je kunt betalen met PayPal of creditcard (Visa, MasterCard of American Express). En het beste deel: ze verzenden wereldwijd zonder verzendkosten. De kwaliteit van de stickers zijn top, de schijnen niet door en ze vallen goed op bij elke kleur nagellak, zo lang de kleuren maar niet te donker zijn. Het aanbrengen van de tattoos gaat ook vrij makkelijk, ik heb hiervoor ook een how-to video gemaakt (KLIK HIER, of scroll verder om de video te zien).

You can buy the Fatjunkie nail tattoos for $8.00 USD per set, and you can pay with PayPal or creditcard (Visa, MasterCard or American Express). And the best part: FREE SHIPPING WORLDWIDE!! The quality of the nail tattoos is great, the colours are really bright and you can use the tattoos on almost every nail polish, as long as the colours aren’t too dark. They are also very easy to apply, I even made a how-to video so you can see how easy this is! (Click HERE or take a look at the end of this article to see the video).
IMG_0196

IMG_0075
Je hebt de volgende producten nodig voor het aanbrengen van de tattoos:
♥ De nail tattoos (duhh!) ♥ Een wattenstaafje ♥ Water ♥ Pincet ♥ Schaar ♥ Top coat.
De kleuren nagellak die ik voor dit design heb gebruikt komen allemaal uit de Color Club Poptastic Pastel Neon collectie in de kleuren Feathered Hair Out To There (roze), Meet Me At The Rink (blauw), Under The Blacklight (geel) en Diggin’ The Dancing Queen (paars).

You will need the following products to apply the tattoos on your nails:
♥ The nail tattoos (well duh!) ♥ A Q-tip ♥ Water ♥ Tweezers ♥ Scissors ♥ Top coat.
All the nail polishes I’ve used for this design are from the Color Club Poptastic Pastel Neon collection in the colours Feathered Hair Out To There (pink), Meet Me At The Rink (blue), Under The Blacklight (yellow) and Diggin’ The Dancing Queen (purple).

IMG_0225

IMG_0075
Hoe breng je de Fatjunkie nail tattoos aan:
1. Lak je nagels en laat de nagellak goed drogen. Knip vervolgens de door jou gewenste tattoo zo dicht mogelijk langs de rand van het design af en verwijder de beschermfolie met een pincet
2. Plak de tattoo met de afbeelding naar beneden op je nagel.
3. Maak de tattoo vochtig met een nat wattenstaafje. Als de tattoo goed aan je nagel gehecht is, laat het papiertje vanzelf los en kun je hem met het wattenstaafje weghalen.
4. Dep het water voorzichtig van je nagel en seal de tattoo met een top coat

How to apply the Fatjunkie nail tattoos:
1. paint your nails and allow to dry. Next, cut out selected tattoo as close to the image as possible and remove the protective film with tweezers.
2. Apply the tattoo face down on your nail and press down
3. Moisten the tattoo with water and a Q-tip, and after a couple of seconds you can slide the backing paper from the tattoo with the Q-tip.
4. Wipe away excess water,pat dry and seal with a top coat.

IMG_0244

IMG_0075

How-to video tutorial:

IMG_0219FullSizeRender

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Fatjunkie Nail Tattoos: Oh Sugar! Set

  1. […] ♥ Base en top coat (6 in 1, Anny) ♥ Witte nagellak (White on White, China Glaze) ♥ Roze nagellak (Feathered Hair Out To There, Color Club Nail Lacquer) ♥ Groene nagellak (‘Til The Record Stops, Color Club Nail Lacquer) ♥ Blauwe nagellak (Meet Me At The Rink, Color Club Nail Lacquer) ♥ Paarse nagellak (Diggin’ The Dancing Queen, Color Club Nail Lacquer) ♥ Zwarte nagellak of acrylverf ♥ Dotting tool ♥ Nail art penseel ♥ Fatjunkie nail tattoos […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s