Nails VS. Nails #4

nailsvsnails1
Het is weer de laatste maandag van de maand, dus is het weer tijd voor de vierde Nails VS. Nails met Kim van Blossomslife! Het thema van deze maand is ”De Zee”, kijken jullie mee naar onze designs?

It’s the last Monday of of the month again, which means it’s time for the 4th Nails vs. Nails with Kim from Blossomslife! Our theme for this month was ”Sea”. Let’s take a closer look at our designs!
IMG_0075
We beginnen met het design van Kim / The first design is made by Kim:
Kim: ”Dit keer was het weer aan mij om het thema te kiezen voor de Nails Vs. Nails en laat het nu net zomer zijn en ik gek op de zee! Hoe kan het ook anders dan dat het thema zee zou worden?!
Ik heb aan een zeemeerminnen nail art gedacht, omdat ik die echt prachtig vind met zo’n mooie schelp studs erbij en glitters, maar helaas had ik deze producten niet en heb ik me gewaagd aan mijn 2e optie! Namelijk deze water spotted nail art wat er uit ziet als de brandig. Ik vind de nail art erg leuk geworden en baal er een beetje van dat deze er dezelfde dag al weer af moest. Helaas pindakaas. Gelukkig is de nail art niet heel erg moeilijk en dus gemakkelijk weer na te maken! :)”nailsvsnails4_2
Ik vind Kims nagels super leuk geworden, haar zee design ziet er realistisch uit en de kleuren zijn ook perfect gekozen. Jammer dat ze het er dezelfde dag alweer af moest halen, want ik weer zeker dat ze veel complimentjes zou hebben gekregen over haar mooie manicure!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

I really like Kim’s nails, her sea nail art looks very realistic and I love the colours she chose for this design. Too bad she had to remove the polish a few hours later, I’m sure she would have got lots of compliments about her beautiful manicure!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/
nailsvsnails4_3

IMG_0075
Het volgende design heb ik gemaakt. Kim mocht deze maand het thema kiezen en koos de zee als thema. Super leuk, want hier kan je veel kanten mee op. Ik had dan ook zo veel leuke ideeën in mijn hoofd van onder andere een zonsondergang aan zee of een leuk zeemeerminnen patroontje op mijn nagels. Maar dit leek in mijn hoofd toch allemaal wat makkelijker dan het daadwerkelijk was! Ik heb daarom gekozen voor een French manicure met een accentnagel die de bodem van de zee voor moet stellen, en op mijn middelvinger heb ik nog wat glitters en micro parels geplakt. Gewoon omdat ik gek ben op alles wat glinstert 😉 De witte stippen op mijn wijsvinger en pink moeten belletjes voorstellen, die heb ik met acrylverf en water gemaakt.

The next design is made by me. This month it was Kim’s turn to choose a theme and she chose for a sea theme, which I really liked. I had so many different ideas in my head, like a sunset at the beach or a mani wih a mermaid tail pattern. But it was much easier to come up with those ideas than to actually make them on my nails! So I decided to go for a French manicure with a sea accent nail, and I also placed blue glitter and micro pearls on my middle finger (because I loooove shiny and sparkly things on my nails 😉 ). The white dots on my index finger and pinky are bubbles, I used acrylic paint and water to make them look a little bit more like real bubbles.
 nailsvsnails4  nailsvsnails4_1
Wat vinden jullie van deze manicures? En hebben jullie een favoriet?
Do you guys like our manicures? Which one is your favorite?

XOXO Kirsten ♥

 

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Nails VS. Nails #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s