Born Pretty Store Multi Colour Lipsticks

IMG_3010
Vandaag heb ik een review voor jullie over deze 8 Born pretty Store lippenstiften in verschillende girly kleuren. Over sommige lippenstiften ben ik erg tevreden, en over andere weer iets minder. Meer weten? Blijf dan vooral verder lezen!

Today I’m going to tell you guys a little bit more about these 8 Born Pretty Store lipsticks in different girly colours. Some of these lipsticks were creamy and hydrating, while others felt really dry and sticky. Keep reading for more pics and my full review!


IMG_0075
IMG_3013
De lippenstiften zijn HIER te koop voor €3,42 per stuk. Als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen. Er zijn in totaal 9 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb er 8 getest omdat 1 van deze kleuren al uitverkocht was.
Ik heb ook nog een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the lipsticks HERE for $3.75, and there are 9 different colours available. I swatched 8 of these colours, because one of the lipsticks was already sold out.
If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).

IMG_0075
Lipstick #01
IMG_3017
De eerste, lichtroze lippenstift heeft een goede pigmentatie. Het is een echte mooie meisjesachtige kleur en voelt een klein beetje droog aan op je lippen (net als bij elke matte lippenstift), maar je krijgt niet het gevoel dat je lippen hiervan uitdrogen. Deze lippenstift is een van mijn favorieten uit de hele collectie, hij is lekker opvallend maar niet te fel.

The pigmentation of this first, light pink lipstick is great. It’s a very pretty and girly colour which feels a little bit dry on the lips (just like every matte lipstick), but it doesn’t dry out your lips. This is one of my favorite colours from the collection, it’s a bright colour, but not too bright. I like it!
IMG_3034IMG_3053IMG_3057

IMG_0075

Lipstick #02
IMG_3020
De tweede lippenstift heeft een mooie rode kleur, en heeft net als de eerste lippenstift een goede pigmentatie. Ik vond deze lippenstift wel iets droger aanvoelen op mijn lippen, het is dus verstandig om hier een lip primer of een lippen balsem onder te dragen om je lippen te beschermen.

The colour of this second lipstick is beautiful, it’s a bright red and the pigmentation is very good. This lipstick feels a little bit more dry than the first one, so it’s a good idea to wear a lip primer of a lipbalm underneath it to protect your lips.
IMG_3065 IMG_3069 IMG_3075

IMG_0075

Lipstick #03
IMG_3078
Ik schrok nogal toen ik de paarse kleur van deze lippenstift zag, maar eenmaal op mijn lippen zag de kleur er een stuk minder heftiger uit en werd het een creamy lippenstift, bijna een lipgloss. Het is een aparte kleur met een goede pigmentatie, maar hij is zeker niet lelijk!

I was a little bit afraid to try this bright purple lipstick! I never wear purple lipsticks because I think it looks a little bit weird. But when I applied it on my lips it turned out to be a nice, sheer purple with a very creamy finish. It almost feels like a lipgloss, which I really love!
IMG_3090 IMG_3094 IMG_3101

IMG_0075

Lipstick #04
IMG_3104
Eerst dacht ik dat het weer een rode lippenstift zou zijn, maar dit is toch echt een oranje lippenstift! Weer zo’n kleur die ik eigenlijk nooit draag, maar ik was er wel benieuwd naar. Helaas viel deze lippenstift erg tegen, er kwam nauwelijks kleur vanaf, en het kleine beetje lippenstift dat wel op mijn lippen kwam voelde heel erg droog aan. Heel erg jammer, maar er zitten gelukkig meer kleuren in deze collectie met een betere kwaliteit!

First I thought that this was another red lipstick, but it’s an orange lipstick! Just like the purple lipstick, this orange colour is something I’ve never tried before. I was very curious and I really wanted to try this one, but I was very dissapointed when I applied the lipstick on my lips. It was very hard to get the orange colour on my lips, and it felt super dry. This lipstick wasn’t a big success, but there are enough better lipsticks in this collection!
IMG_3109 IMG_3113 IMG_3121

IMG_0075

Lipstick #05
IMG_3123
De vijfde lippenstift is een mooie felroze kleur met een goede pigmentatie. Deze lippenstift heeft een creamy textuur, maar het is niet zo glossy als nummer #03 (de paarsse lippenstift). Het voelt hydraterend op je lippen en ik ga deze kleur zeker vaker dragen in de toekomst!

This lipstick is bright pink and I love the pigmentation. The texture of this lipstick is creamy, but it’s not as glossy as number #03 (the purple lipstick). It feels hydrating on the lips and I am definitely going to wear this colour more often!
IMG_3130IMG_3135IMG_3140

IMG_0075
Lipstick
#06
IMG_3143
Deze lippenstift lijkt qua textuur erg op de paarse lippenstift. Hij is creamy, glossy en heeft een mooie roze tint. Het is een felle kleur, maar omdat deze lippenstift meer een lipgloss is en dus ook een beetje transparant is, is het niet too much. Het is een kleur die je vaak kan dragen.

The texture of this lipstick is the same as the purple lipstick. It’s creamy and glossy. I also love the pretty pink colour of this lipstick. It’s a bright colour, but because this lipstick is a little bit sheer, it’s not too bright and very wearable.
IMG_3148IMG_3153IMG_3159

IMG_0075

Lipstick #07
IMG_3162
Dit is weer een roze lippenstift, maar deze is feller en er zit een paarse kleur in verwerkt. Dit is een mooie zomerse kleur waar je zeker mee opvalt! De pigmentatie is erg goed en de lippenstift is ook een beetje creamy en voelt fijn aan op je lippen.

Another pink lipstick! But this one is brighter with a hint of purple, It’s a perfect lipstick for sunny summer days! The pigmentation of this lipstick very good and it’s also a little bit creamy, which feels hydrating on the lips.IMG_3167 IMG_3173 IMG_3181

IMG_0075

Lipstick #08
IMG_3184
En dan nu de laatste lippenstift. Dit is mijn persoonlijke favoriet, naast nummer #01. Hij is echt super glossy en verzorgend, en heeft een mooie zachtroze kleur. Wauw!

This is the last lipstick, and also my personal favorite! This lipstick looks gorgeous with the glossy and moisturizing texture and the soft pink colour. Wow!
IMG_3190 IMG_3195 IMG_3204

IMG_0075

Wat vinden jullie van deze lippenstiften? Yay or Nay?
What do you guys think of these lipsticks? Yay or Nay?
IMG_3316

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Born Pretty Store Multi Colour Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s