4000 Instagram Followers: Thank You!

IMG_0760
4 weken geleden heb ik de 4000 Instagram volgers bereikt, en om iedereen te bedanken had ik een 4K nail art design gemaakt. Maar ik wil jullie natuurlijk ook ontzettend te bedanken voor het lezen van mijn blog en het achterlaten van al die leuke en lieve reacties! Daarom deel ik dit design ook nog een keer op mijn blog. Dank jullie wel allemaal, jullie zijn geweldig!! ♥

4 weeks ago I reached 4000 followers on Instagram, and I decided to create a 4K nail art design to thank my followers. I also want to thank everyone for reading and following my blog, that´s why I’m sharing this ”thank you” manicure on my blog too! Thanks everyone, you guys are the best!! ♥


IMG_0075IMG_0958
Ik was geïnspireerd door een verjaardags design van @polishedtwins. De groene nagellak is ‘Til The Record Stops van Color Club Nail Lacquer, de roze nagellak is Strawberry Milkshake van Ciaté London, de zilveren glitterlak is Locket van Ciaté London en de bloemen heb ik met acrylverf gemaakt. De bijpassende ring is trouwens van Pandora 😉

I was inspired by a birthday design made by @polishedtwins. The green nail polish is Color Club Nail Lacquer ‘Til The Record Stops, the pink polish is Ciaté London Strawberry Milkshake, the silver glitter polish is Ciaté London Locket and I made the flowers with acrylic paint. I’m wearing a Pandora ring to finish the look 😉
IMG_0772

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘4000 Instagram Followers: Thank You!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s