Nails VS. Nails #5

nailsvsnails1
We zijn twee dagen te laat (oepsie!) maar de laatste maandag van de maand augustus is alweer geweest. En dat betekend dat het weer tijd was voor de 5e nails vs. nails met Kim van Blossomslife! Deze keer mocht ik het thema kiezen, en ik koos voor Back To School. Kijken jullie mee naar onze nail art designs?

Hi everyone! We should have posted this article two days ago (oops!), but better late than never, right? Here’s the 5th Nails vs. Nails with Kim from Blossomslife! Our theme? Back To School! Let’s take a closer look at our nail art designs!


IMG_0075
Kim’s Nail Art Design

Kim: ”Dit keer heb ik iets gemaakt, waarbij je wel een beetje moet omdenken betreft het thema. Ik zocht wat nail art creaties op met het thema back to school en vond er vooral de standaard nail art creaties. Ik vind ze er leuk uitzien, maar had zelf niet de behoefte om zo’n nail art te maken. Doordat ik sinds deze week ook weer back to school ben en maandag op een nieuwe stage ben begonnen, is het artikel wat later online. Ik had me totaal vergist in hoe druk ik het had en ik vloog van mijn stage, naar de kapper en vervolgens naar een vriendin waar ik die nacht zou logeren om de volgende dag vanuit daar naar school te gaan voor de hele dag. Oeps.
Mijn nail art past wel bij een nieuw schooljaar door de felle kleuren, een nieuwe frisse start! Zo zie je maar: Er zijn vele wegen die naar Rome leiden oftewel naar het thema van de maand hihi. Ik vind het erg leuk om een nail art te maken in een thema, maar deze keer zat het er net wat minder in. Volgende keer beter!”
20150901_201415
Ik vind het design van Kim erg leuk geworden! Het is inderdaad geen standaard back to school nail art met appels en potloden erop, maar ik vind de gedachte erachter mooi. De felle kleuren die voor een nieuwe en frisse start staan zie ik overduidelijk terug op je nagels Kim! Erg vrolijk!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

I really like Kim’s design, it is definitely not a typical back to school nail art with apples and pencils! She said that the bright colours represent a fresh new start this school year. This fun manicure will brighten up your first days of school for sure!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: 
https://blossomslife.wordpress.com/
20150901_201816

IMG_0075
My Nail Art Design

Het volgende design heb ik gemaakt. Deze keer mocht ik het thema weer kiezen, en omdat de scholen allemaal weer begonnen zijn (of op het punt staan om te beginnen) vond ik “Back To School” wel een toepasselijk thema. Ik heb een nail art design gemaakt met typische schoolartikelen zoals een potlood, een schoolbord en een schrift. Ik vond het leuk om te maken en ik ben ook wel tevreden met het resultaat. Al heb ik wel een beetje vals gespeeld met de woordjes “lame” en “nope” op mijn ringvinger. Dat zijn namelijk Fatjunkie nail tattoos…Maar de rest heb ik wel eerlijk zelf getekend hoor!

The next design is made by me. This time it was my turn to choose our monthly theme, and I thought that Back To School would be a good theme since summer is officially over and it’s time to go back to school again. I made a nail art design with typical school items, and I kinda like the result! But I cheated a little bit with this mani, because I didn’t paint the words ”lame” and ”nope” on my ring finger myself. Those are Fatjunkie nail tattoos haha, that’s why they look so good! But everything else on my nails is handmade lol, and it took me a while to paint!
image1image2.PNG
Wat vinden jullie van deze manicures? En hebben jullie een favoriet?
Do you guys like our manicures? Which one is your favorite?

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Nails VS. Nails #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s