Pocahontas Nail Art

IMG_6519
Het is weer tijd voor een nieuw Disney nail art design met een prinsessen thema! Jullie hebben Ariel, Sneeuwwitje en Jasmine al voorbij zien komen op mijn nagels, en vandaag is Pocahontas aan de beurt! Kijken jullie mee?

It’s time for another Disney nail art design, inspired by a Disney princess! You have already seen Ariel, Snow White and Jasmine on my nails, and today I’m going to show you my Pocahontas design! Let’s take a closer look…
img_0075IMG_4253
Zoals jullie misschien al weten, gebruik ik voor tekeningen met veel details acrylverf in plaats van gewone nagellak. Dat is bij dit design ook het geval. Pocahontas en Meeko heb ik helemaal met acrylverf en een dun nail art penseel getekend. Acrylverf werkt gewoon veel makkelijker en fouten veeg je zo weer weg met wat water. Alle andere kleuren op mijn nagels zijn wel met nagellak gedaan, ik heb de volgende kleuren gebruikt:
– Base- en top coat (6 in 1, ANNY)
– Oranje nagellak (Hot-hot-hot Pants, Color Club Nail Lacquer)
– Glitter nagellak (Monte Carlo, Ciaté London)
– Micro beads
– Zilveren glittersteentjes

As you may already know, I use acrylic paint for most paintings on my nails instead of regular nail polish. Acrylic paint is a lot easier to work with, because you can easily remove mistakes with water. I also used acrylic paint and a small nail art brush to paint Pocahontas and Meeko, for the rest of my mani I used the following products:
– Base and top coat (6 in 1, ANNY)
– Orange nail polish (Hot-hot-hot Pants, Color Club Nail Lacquer)
– Glitter nail polish (Monte Carlo, Ciaté London)
– Micro beads
– Silver rhinestones
IMG_4264IMG_6517

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s