Nailbox.nl | De maandelijkse surprisebox voor nail art lovers!

IMG_5867-2
Hebben jullie wel eens gehoord van een beautybox? Je weet wel, zo’n grote box die je maandelijks thuis geleverd krijgt en die dan vol zit met de leukste beauty- en verzorgingsproducten om allemaal uit te proberen. Maar waarom zijn er eigenlijk alleen maar beautyboxen te koop, en is er niks leuks te vinden voor de nagellak liefhebsters (of liefhebbers 😉 ) onder ons? Niet getreurd, want ik heb goed nieuws voor jullie! Er is onlangs een nieuwe Nederlandse website gelanceerd met de naam Nailbox, en ze gaan nailboxen verkopen met daarin de leukste nagellak en nail art producten voor iedereen die helemaal gek is op nail art. Oh yes!
img_0075nailbox-2
Nailbox.nl
is van plan om in oktober de eerste nailboxen te gaan verzenden. Wat er allemaal in de box komt, blijft voor ons nog even een mysterie. Maar in de allereerste boxen schijnen wel producten in te zitten van Prettypolish.nl en Missgorgeous.nl. Dat klinkt in ieder geval al goed toch? En kijk eens naar die schattige verpakking!
IMG_5211
Nailbox.nl zegt het volgende over hun gloednieuwe nailboxen:

De nailbox is een nieuwe, feestelijke box die zich richt op iedereen met een (grote) liefde voor nagellak en nailart. De box zit vol producten voor de nagels en handen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.

In Nederland kennen we inmiddels diverse beautyboxen die zich allen op beautyproducten richten. Anno nu is nagellak en nailart meer dan ooit populair en waarom dan niet een box die zich specifiek op nagellak- en nailartlovers richt? De Nailbox onderscheidt zich niet alleen door zich op nagel- en handverzorging te richten maar pakt het ook nog eens persoonlijk aan. Wij kopen bijvoorbeeld zelf alle producten in. Om deze reden zul je in de Nailbox dan ook enkel volwaardige producten aantreffen. Samples zijn leuk, maar dan uitsluitend als extraatje.

De Nailbox wordt met de grootste zorg en met veel liefde door ons team speciaal voor jou als nagellak-/nailartlover samengesteld. Om de maand kun je de Nailbox op jouw deurmat verwachten. Bestel snel jouw Nailbox, de musthave-box voor iedere nagellak-/nailart-addict!

Hou de site goed in de gaten voor meer informatie over deze nailbox, en als je dan toch aan het snuffelen bent vergeet dan niet om het interview met mij te lezen 😉 Dan kom je ook gelijk wat meer over mij te weten!
http://nailbox.nl/2015/09/07/confessions-of-a-nail-polish-addict-kirsten/

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Nailbox.nl | De maandelijkse surprisebox voor nail art lovers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s