Nails VS. Nails #7

nailsvsnails1
Het is weer bijna Halloween, dus het thema voor de nails vs. nails van deze maand was niet zo moeilijk om te kiezen. Omdat “Halloween” zo standaard klinkt, besloten wij voor een zoeter “Trick or Treat” thema te gaan…en natuurlijk moest er veel snoep in onze nail art designs verwerkt worden!

It’s almost Halloween, so it wasn’t very difficult to choose a theme for this month’s nails vs. nails! Because “Halloween” is such a standard theme, we decided to go for a sweeter “Trick or Treat” theme…and of course we had to add lots of candy to our nail art designs!

img_0075
Kim’s nail art design

Kim: ”Wat een leuk thema! Ik wilde al een tijdje een nail art opnieuw maken die ik een paar jaar terug heb gemaakt. Met bloed en griezel symbolen, maar bij trick or treat moet er toch ook wel iets snoepigs bij. Ik twijfelde erg of ik uit de losse pols wat zuurtjes ging maken of dat ik een leuk stempelpatroon ging zoeken en uiteindelijk ben ik hiervoor gegaan. Ik heb de kleuren een beetje in de halloween stijl gehouden en met wit cupcakes gestempeld. Ik vind de nail art erg leuk geworden, vooral ook omdat ik deze nail art van te voren niet in gedachten had! Dat zijn de leukere nail arts.”PicsArt_1445849282441
Wat een ontzettend gaaf design heeft Kim deze keer gemaakt! Het is creepy door de bloederige accentnagel die ze heeft toegevoegd, maar het heeft toch ook iets schattigs met de leuke, gestempelde cupcakes erbij. Ik vind het erg leuk, echt een Halloween design!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

This design is so cool! It’s creepy because of the bloody accent nail, but cute at the same time with the stamped cupcakes. I love it, it’s a perfect Halloween manicure!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/PicsArt_1445849055054
img_0075
My nail art design

Als ik aan Halloween snoepjes denk, dan is candy corn het eerste wat in mij opkomt. Je weet wel, die mierzoete snoepjes die tijdens Halloween altijd uit de volgende drie kleuren bestaan: geel, oranje en wit. Het was dus meer dan logisch dat ik dit snoep in mijn nail art design ging verwerken! Om het geheel wat schattiger te maken (ik ben namelijk gek op schattig!) heb ik Mickey Mouse toegevoegd als een spookje en een pompoen. Ik vind het design wel geslaagd, al zeg ik het zelf!

When I think about Halloween candy, the first thing that pops into my mind is candy corn. Who doesn’t know these sugary sweets with three colours? And the most popular candy corn is the Halloween version in yellow, orange and white. So of course I had to use these colours in my nail art design! To make my mani a little bit cuter (because I LOVE cute things!), I added Mickey Mouse as a little ghost and a pumpkin. I like the result!!image1 image2
Welk design is jullie favoriet? 😉
Which design is your favorite? 😉

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Nails VS. Nails #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s