Halloween Mickey Nail Art

IMG_1233-2Op 26 oktober 2015 had ik voor de zevende nails vs. nails een Halloween design gemaakt samen met Kim. Omdat jullie mijn nail art zo leuk vonden, heb ik besloten om dit design in een aparte blog post nogmaals te behandelen. Wil je graag weten welke producten ik heb gebruikt voor dit design? kijk dan snel verder!

You might have already seen this nail art design on my blog (in my seventh nails vs. nails blog post with a Halloween theme), but because you guys loved my design so much I decided to write another blogpost to show you which products I used to create this manicure. Let’s take a closer look!
img_0075
IMG_5721Als ik aan Halloween snoepgoed denk, dan is candy corn het eerste wat in mij opkomt. Je weet wel, die mierzoete snoepjes die uit drie kleuren bestaan: geel, oranje en wit. Het was dus meer dan logisch dat ik dit snoep in een Halloween nail art design ging verwerken! Om het design schattiger te maken, heb ik Mickey Mouse ook in mijn manicure verwerkt.

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende producten:
♥ Base en top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Paarse nagellak (Do you have this color in Stock-holm?, OPI)
♥ Oranje nagellak (Hopscotch, Ciaté London)
♥ Gele nagellak (Big Yellow Taxi, Ciaté London)
♥ Witte nagellak (White on White, China Glaze)
♥ Zwarte nagellak (zwart, Safari)
+ nail art penseel en dotting tool
IMG_1187-2When I think about Halloween candy, the first thing that pops into my mind is candy corn. Who doesn’t know these yellow/orange/white colored sugary sweets? So of course I had to use these colours in my nail art design! To make my mani a little bit cuter, I added some Mickey Mouse details.

I used the following products:
♥ Base and top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Purple nail polish (Do you have this color in Stock-holm?, OPI)
♥ Orange nail polish (Hopscotch, Ciaté London)
♥ Yellow nail polish (Big Yellow Taxi, Ciaté London)
♥ White nail polish (White on White, China Glaze)
♥ Black nail polish (Black, Safari)
+ nail art brush and a dotting tool

img_0075
IMG_1098-2.JPG

XOXO Kirsten 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s