Starbucks Nail Art

IMG_4381
Hey guys! Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, kan ik eindelijk zeggen dat ik weer terug ben 🙂  Deze keer heb ik een Starbucks nail art design voor jullie gemaakt, ik was geïnspireerd door het schattige design van @gabbysnailart. Kijken jullie mee naar mijn versie van haar manicure?

Hi guys! It’s been a while, but I’m happy to say that I’m finally back 🙂 This time I decided to recreate @gabbysnailart adorable Starbucks nail art design. Let’s take a closer look at my version of this mani!

img_0075

Products used:

IMG_4335

Ik heb de volgende producten gebruikt:
♥ Base en top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Roze nagellak (Feathered Hair Out To There, Color Club Nail Lacquer)
♥ Witte nagellak (White on White, China Glaze)
♥ Taupe/lichtgrijze nagellak (Cookies & Cream, Ciaté London)
♥ Bruin/grijze nagellak (Prima Ballerina, Ciaté London)
♥ Acrylverf of nagellak in de kleuren: groen, bruin, donkerbruin en wit
+ nail art penseel en een dotting tool

I used the following products:
♥ Base and top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Pink nail polish (Feathered Hair Out To There, Color Club Nail Lacquer)
♥ White nail polish (White on White, China Glaze)
♥ Taupe/light grey nail polish (Cookies & Cream, Ciaté London)
♥ Brown/grey nail polish (Prima Ballerina, Ciaté London)
♥ Acrylic paint or nail polish in the following colours: green, brown, dark brown, white
+ nail art brush and a dotting tool

img_0075How to:

IMG_4376Stap 1:
Breng een base coat aan en lak je pinken en duimen wit, je ringvingers taupe, je middelvingers roze en je wijsvingers bruin. Laat dit goed drogen.
Stap 2:
Meng bruine en witte acrylverf om een lichtbruine kleur te krijgen, en gebruik vervolgens een nail art penseel om op je pinken een horizontale streep te tekenen en een rechthoek aan de onderkant van je middelvingers. Met witte acrylverf teken je twee streepjes op je ringvingers. Dit worden de stokjes voor de cake pops.
Stap 3:
Zet met een dotting tool een groene stip op de horizontale strepen op je pinken. Zet ook een dikkere donkerbruine en roze stip op de stokjes op je ringvingers. Ten slotte maak je met een dotting tool en witte acrylverf de slagroom op je middelvingers.
Stap 4:
Versier je wijsvingers met een nail art penseel en dezelfde lichtbruine acrylverf die je in stap 2 hebt gemaakt. Je middelvingers maak je compleet door een groen rietje en een groene stip toe te voegen en wat chocoladesaus op de slagroom. Dit doe je allemaal met een nail art penseel. Eindig met een top coat en that’s it!
FullSizeRender
Step 1:
Apply base coat and paint the nails on your pinkies and thumbs white, your ring fingers taupe, middle fingers pink and your index fingers brown.
Step 2:
Mix brown and white acrylic paint to create a light brown colour. Use a nail art brush to draw a horizontal stripe on your pinkies and a rectangle on the bottom of your middle fingers. Use white acrylic paint to draw two lines on your ring fingers. These are cake pop sticks.
Step 3:
With a dotting tool and green acrylic paint, create a little dot on the horizontal lines on your pinkies. With a bigger dotting tool, create two larger dots (dark brown and pink) on the cake pop sticks on your ring fingers. Use the same, bigger, dotting tool to draw whipped cream on your middle fingers.

Step 4:
Decorate your index fingers with the same brown colour you’ve made in step 2.  Also, add a green straw and a green dot on your middle fingers and finish with dark brown acrylic paint to draw some chocolate sauce on the whipped cream. Seal your design with a top coat and you’re done!

img_0075

IMG_4349IMG_4363
FullSizeRender
Wat vinden jullie van dit design?
Do you guys like this design?

XOXO Kirsten

img_0075

In de eerste foto die ik heb gebruikt, heb ik een afbeelding gebruikt die niet van mij zijn. De afbeelding met daarop de Starbucks bekers heb ik HIER gevonden.

I used one image in my first photo that I found online. You can find the image with the Starbucks cups HERE.
IMG_4368

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s