Crazy Rumors lip balm

005
Crazy Rumors is een Amerikaans merk dat alleen maar werkt met ingrediënten die 100% natuurlijk, vegan en proefdiervrij zijn. Klinkt goed! Het is ook een merk dat is gecertificeerd door PETA en Leaping Bunny. De Leaping Bunny staat symbool voor de internationale certificatie van dierproefvrij testen. Bedrijven met deze certificatie moeten garanderen dat ze zelf niet langer dierproeven uitvoeren of hiervoor de opdracht geven. Daarnaast moeten de bedrijven er ook op toezien zelf geen ingrediënten, die op dieren getest werden, te kopen van leveranciers.

Image

Crazy Rumors heeft een heleboel soorten lip balms in de gekste smaken. Denk bijvoorbeeld aan de smaken Gingerbread, Banana Split, Red Velvet Cake, Coffee Bean, Apple Spice en nog veel meer. Alle smaken staan op hun website http://crazyrumors.com/all-natural-lip-balms.html. Ik heb mijn twee lip balms van Crazy Rumors besteld via http://www.alicejo.com voor maar €1-, !! Deze actie kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan!

Vandaag ga ik de Crazy Rumors lip balms voor jullie reviewen in de smaken Soda Pop Root Beer en Fresh Squeezed Limeade.
Image

Soda Pop Root Beer
De smaak Root Beer hoort bij de Soda Pop collectie samen met de drie andere smaken Black Cherry, Cola en Ginger Ale. Ik heb geen idee hoe Root Beer hoort te smaken, dus ik kan jullie niet zeggen of de smaak klopt. Maar het deed mij wel heel erg denken aan die langgerekte roze kauwgom die ik vroeger altijd had. Hoe heet die kauwgom nou…Freedent for kids! Dat was het haha, kennen jullie die kauwgom ook? Het heeft in ieder geval een echte bubblegum smaak, lekker! Het is een goede verzorgende lip balm die een glans achterlaat op je lippen. Het blijft bij mij niet heel lang zitten, het is dus wel nodig om de lip balm een paar keer per dag opnieuw aan te brengen.

Fresh Squeezed Limeade
Limeade is een smaak die bij de Fresh Squeezed collectie hoort, net als de smaken Lemonade, Orange Juice en Pink Grapefruit Juice. Deze smaak was wel even wennen, vooral omdat ik niet vaak lip balms gebruik met een sterke smaak. Maar er zit wel een lekkere limoengeur aan, en er zit ook een subtiele limoensmaak aan die wel even sterk is als je de balsem aanbrengt, maar daarna heb je er niet veel last van. Ook deze lip balm is goed verzorgend en laat een mooie glans achter op je lippen.

Ingrediënten
De lip balms hebben allemaal dezelfde ingrediënten:
– Organic Jojoba Oil
– Organic Extra Virgin Olive Oil
– Organic Shea Butter
– Candelilla Wax
– Soy Wax
– Natural & Organic Flavours &/or Pure Essential Oils
– Vitamin E
– Organic Carnauba Wax & Natural Stevia
Zoals je ziet zitten er veel oliën en wax in, en veel organische ingrediënten. Helemaal niet verkeerd dus, en heel verzorgend! Op de Crazy Rumors website hebben ze ook een pagina waarin ze al deze ingrediënten toelichten.

De lip balms van Crazy Rumors zijn o.a. te koop op hun Nederlandse site (www.crazyrumors.eu) voor €5,05 per stuk. Het kost wat meer dan een gewone lip balm, maar dan heb je er wel een die 100% dierproefvrij en natuurlijk is! En wie weet vind je net als ik nog een leuke aanbieding op internet 😉

Wat vinden jullie van deze natuurlijke lip balms?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Crazy Rumors lip balm

  1. Haha die wou ik. Ik weet hoe root beer smaakt want ik had een Amerikaanse vriendin. Een beetje als een cola met iets bitters maar heel zoet. Ben er zelf niet gek op maar de lipbalsems lijken me lekker!

    1. Haha oke ik heb nog nooit root beer gehad maar zou het best wel eens willen proeven 😛 Misschien kan jij wel vertellen als je die smaak lip balm ooit neemt of het echt naar root beer smaakt! Ben toch wel benieuwd! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s