Triangle Nail Art

102
Vandaag heb ik een simpele triangle nail art voor jullie. Je hebt alleen nagellak en plakband nodig, that’s it! Deze nail art kan je in alle kleuren maken, maar het is wel het mooist als je glitter nagellak matcht met je basislak.
Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt:
– Basecoat en topcoat (Underwear en Speedcoat – Ciaté)
– Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
– Roze nagellak (Play Date – Ciaté)
– Roze glitter nagellak (Serendipity – Ciaté)
& plakband
Image

Dit zijn de drie stappen die bij deze nail art horen. Let er wel op dat de nagellak na elke stap goed de tijd krijgt om te drogen, want als de nagellak nog niet compleet droog is en je doet er plakband overheen dan trek je de nagellak eraf en kan je helaas weer helemaal opnieuw beginnen…
100

Werken met plakband
Hier heb ik geen foto’s van gemaakt, omdat het eigenlijk heel simpel is. Je plakt twee stukjes plakband zo over je nagel dat er een driehoek vrij blijft onderaan je nagel. Druk het plakband een beetje aan en dan kan je de driehoek gaan lakken. Het hoeft niet zo precies gedaan te worden, want als je knoeit dan knoei je op het plakband en dat haal je daarna toch weer van je nagels af. Mocht dit toch nog niet helemaal duidelijk zijn, dan kan je op het internet genoeg foto’s en tutorials video’s vinden (zoek bijvoorbeeld op triangle nails tutorial).

Stap 1
Lak je nagels roze. Ik heb twee lagen aangebracht zodat het goed dekt. Wacht een tijdje met stap 2 tot dat je er zeker van bent dat de nagellak goed droog is.

Stap 2
Met de roze glitter nagellak en wat plakband ga je nu driehoeken maken. Maak een driehoek met plakband en druk dat op je nagel. Als je tevreden bent met de maat en de plaats van je driehoek kan je beginnen te lakken met de glitterlak. Ik heb ook hier twee lagen aangebracht zodat de glitters goed opvallen. Glitter nagellak droogt meestal wat sneller op dan gewone nagellak, dus je hoeft nu minder lang te wachten tot je aan stap 3 begint.

Stap 3
Als de glitterlak goed droog is, komt de laatste stap. Met plakband maak je opnieuw driehoekjes, maar maak ze wat kleiner dan de driehoeken die je in stap 2 gemaakt hebt. Het is de bedoeling dat je nu kleinere zwarte driehoekjes maakt in de grotere driehoeken met glitters. Doe hetzelfde als in stap 2, maar gebruik nu een zwarte nagellak. Hier hoef je maar 1 laag van aan te brengen, want zwart dekt meestal erg goed.

Als de zwarte nagellak ook goed droog is breng je nog een topcoat over al je nagels aan ter bescherming en voor de mooie glans en dan ben je alweer klaar!

101

Wat vinden jullie van deze simpele nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Triangle Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s