I Love… Lots of Bubbles collection

Image
Ik heb al een keer een review gegeven over de handcrème van het merk I Love… en vandaag heb ik een review voor jullie over de Lots of Bubbles collectie van I Love…!

Net als bij handcrèmes bestaan de bubble bath & shower crèmes uit de volgende geuren:
– Coconut & Cream
– Strawberries & Milkshake
– Mango & Papaya
– Raspberry & Blackberry
– Lemons & Limes
– Blueberry & Smoothie
Image
Wanneer je het flesje opent ruik je al een lekkere geur, maar zodra je onder de douche staat (of lekker in bad ligt) ruik je de geurcombinaties pas echt goed.  Dan komt er ineens BAM een geurexplosie op je af! Alle geuren ruiken lekker fris en zoet. Net als bij de handcrèmes ruiken de combinaties Coconut & Cream en Strawberries & Milkshake wat minder fruitig en meer zoeter, maar daar is helemaal niks mis mee! De geur van Coconut & Cream doet mij echt denken aan popcorn met boter, lekker zoet dus!

Ik gebruik deze bath & shower crèmes eigenlijk alleen onder de douche, en het is echt een aanrader om een shower puff te gebruiken. Ten eerste heb je dan veel minder crème nodig en ten tweede gaat het dan echt super goed schuimen. Ik heb de bath & shower crèmes ook zonder shower puff geprobeerd, maar dan schuimt het echt stukken minder. Ik heb mijn shower puff bij The Beauty Bakery (www.thebeautybakery.nl) gekocht.
Image

Er zit aardig wat parfum in deze bath & shower crèmes, en dat zou een nadeel kunnen zijn als je daar gevoelig voor bent. Maar zelf heb ik ook een hele gevoelige huid en van deze producten heb ik helemaal geen last. Het is ook niet zo dat je huid droog wordt na het douchen of badderen met deze crèmes.

Waar te koop?
De bubble bath & shower crèmes zijn te koop bij de Douglas en is ook te koop in hun webshop. Voor €6,95 heb je een grote fles met een inhoud van 500 ml, en voor €13,95 heb je een set met alle soorten erin (inhoud: 6 x 100 ml).
Image
Wat vinden jullie van deze bubble bath & shower crèmes en wat gebruiken jullie op dit moment voor douchegel?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘I Love… Lots of Bubbles collection

  1. Hier ben ik ook wel benieuwd naar! Het ziet er al over heerlijk uit. Momenteel heb ik net bij de the body shop ingeslagen dus ik voorlopig wel even genoeg 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s