Floral Nail Art

Image
Vandaag heb ik weer een leuke nail art voor jullie met rozen en glitters. Ik heb al een keer eerder nail art met rozen gemaakt + uitleg erbij, maar voor de duidelijkheid zal ik nogmaals alles stap voor stap uitleggen.
Daar gaan we dan!

Voor deze nail art heb je de volgende dingen nodig:
– Basecoat en topcoat (Underwear en Speedcoat – Ciaté)
– Roze nagellak (Kiss Chase – Ciaté)
– Glitter nagellak (Confetti – Ciaté)
– Witte nagellak (Snow Virgin – Ciaté)
– Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
– Groene nagellak (Vendôme Emerald – L’oreal Color Riche)
– Grotere glitters
– Satéprikker
Image

Dit zijn de stappen waarin ik de floral nail art gemaakt heb:
Image

Stap 1
Bescherm je nagels eerst door een basecoat aan te brengen. Vervolgens lak je je duim, wijsvinger en pink roze en je middelvinger en ringvinger wit. Zorg ervoor dat er aan de bovenkant van je nagel een V-vorm blijft waar geen nagellak zit. Dat kan je prima doen met de kwast van je nagellak door schuin naar beneden te lakken in plaats van recht naar beneden (dus van de linkerbovenkant van je nagel naar rechtsonder lakken, en van de rechterbovenkant naar linksonder lakken).

Stap 2
Terwijl de nagellak nog nat is druk je voorzichtig de grotere glitters op de V-vorm die je net gemaakt hebt met behulp van een satéprikker. Maak het puntje van de satéprikker een beetje vochtig zodat de glitters er beter aan blijven plakken.
Op alle nagels die nu roze gelakt zijn breng je nog een laagje glitternagellak aan.

Stap 3
Nu komen de rozen met blaadjes op alle nagels die wit gelakt zijn. Gebruik opnieuw de satéprikker (of een dotting pen) en maak op verschillende plaatsen grote roze stippen met driehoekige groene bladeren. Je kan zelf bepalen hoeveel rozen je wilt hebben op elke nagel en hoe groot ze moeten worden.

Stap 4
Gebruik nu de andere kant van de satéprikker (de schone kant) en trek met zwarte nagellak een omlijning om de rozen en de bladeren. Ook hier kan je zelf bepalen of je liever de hele rozen wilt omlijnen of dat je, net als ik, kleinere lijntjes gebruikt. In het midden van de rozen maak je een zwarte stip of streep, en dan zijn de rozen klaar.
De witte ruimtes tussen de rozen kun je nog opvullen met een paar roze stipjes hier en daar, en ten slotte breng je een topcoat aan over je nagels. Tadaa, klaar is je Floral Nail Art!

Image

Image

Wat vinden jullie van deze nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

10 reacties op ‘Floral Nail Art

    1. Dankje! Bij mij vielen de glittertjes altijd van de satéprikker zo op de grond en dan kon ik ze nergens meer vinden haha, maar dat gebeurt bijna niet meer als ik het puntje van de satéprikker een beetje nat maak 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s