Ciaté Limited Edition Caviar Manicure – Candy Shop

Afbeelding
Afbeelding
Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over de limited edition caviar manicure van Ciaté genaamd Candy Shop. Deze nagellak hoort bij de herfst/winter collectie van 2012, samen met twee andere caviar manicures: Stop The Press met grijze, roze en zilverkleurige caviar pearls en Head Turner met blauwe en bronzen caviar pearls.
Candy Shop en heeft blauwe, felroze en oranje caviar pearls en hoort bij de basislak Superficial.

De inhoud
Afbeelding
Als je de verpakking open maakt, zie je als eerste de caviar pearls en de basislak in de kleur Superficial. Tussen deze lakjes in zit een trechtertje, die is echt super handig. Zo verspil je geen enkele caviar pearl meer! Over de lakjes heen zit een transparant bakje ter bescherming, die moet je niet weggooien! Dat bakje kan je namelijk heel goed gebruiken als je met de caviar pearls over je nagels gaat strooien. Hou je hand boven het bakje zodat de caviar pearls die niet meer op je nagels passen in het bakje vallen, en met behulp van het bakje kan vervolgens de caviar pearls weer super makkelijk in het trechtertje gooien zo terug het flesje in! Er zit ook een instructieboekje bij voor het aanbrengen van deze caviar manicure.

De Caviar Manicure
Het is helemaal niet moeilijk om de caviar pearls aan te brengen op je nagels. Breng een basecoat aan en vervolgens de basislak, en over de natte basislak strooi je de caviar pearls. Druk ze voorzichtig aan, even laten drogen en klaar!
Je kunt er voor kiezen om al je nagels te bedekken met deze parels, maar dan kan je niet zo veel meer doen met je handen. Ze blijven namelijk niet heel lang zitten, daar zijn ze trouwens ook niet voor bedoeld. Het is meer een manicure voor als je naar een feestje gaat, of voor als je een speciale dag hebt waarvoor je er goed uit wilt zien. Na één dag vallen de eerste caviar pearls er alweer af, vooral als je veel met je handen werkt. Je kan er een topcoat over aanbrengen voor een langere houdbaarheid van de caviar pearls, maar dat raad ik eigenlijk af. Zodra je er namelijk een topcoat overheen doet, vervagen de kleuren van de caviar pearls en verdwijnt het hele effect wat deze manicure juist zo leuk maakt!

a1

Waar te koop?
Ik heb deze nagellak een tijdje geleden gekocht bij Asos, maar daar is hij nu helaas uitverkocht. Nelly.com verkoopt hem nog wel voor €27,95. Dat is wat duurder dan de gemiddelde prijs voor deze caviar manicure, die ligt rond de €22,00. Maar als je even op het internet rondsnuffelt dan zal je deze caviar manicure vast wel voor een lagere prijs kunnen vinden.

Afbeelding

Wat vinden jullie van deze kleurrijke Caviar Manicure van Ciaté?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Ciaté Limited Edition Caviar Manicure – Candy Shop

    1. Ja dat is helaas ook zo bij deze caviar pearls. Aan het eind van de dag is de helft alweer van mijn nagels gevallen :/ Zo jammer, want ze zijn inderdaad echt mooi!
      Oee dankje, super leuk!! Ik ga gelijk kijken hihi 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s