Inspirational: outfits

auroramohn -
Ik zit best vaak in de We Heart It app te snuffelen naar leuke plaatjes, en naast inspirerende quotes en foto’s van overheerlijke koekjes en taarten komen er ook heel vaak foto’s van leuke outfits voorbij. En ik dacht, waarom maak ik daar geen blogpost over? Ik vind het zelf altijd moeilijk om de juiste kledingstukken te vinden die goed bij elkaar passen voor een perfecte outfit, maar dit soort afbeeldingen helpen mij altijd wel. Ik zoek altijd op een kledingstuk (bijvoorbeeld ”red skirt” of ”red skirt outfit”) en dan zie je hoe andere meiden dat kledingstuk combineren met een leuke top of jas. Handig!
Dit zijn een aantal mooie outfits die ik tegen ben gekomen in de We Heart It app:

Love What You Do | via Tumblr
Ik weet het, dit is geen complete outfit, maar ik moest dit leuke rokje gewoon even laten zien! 
(4) blazer | Tumblr

The Blonde Salad: Pastel pinkfly, high | via Tumblr
Everything is 3D blasphemy.Tumblr
THE PILE OF STYLE: Burgundy Velvet
ℓαтεиıgɦтfαsнıσи
Hey, it's joy.

(4) Tumblr

Wat vinden jullie van deze outfits? En hoe stel jij de perfecte outfit samen?

Xoxo Kirsten

Perks of A Wallflower
Oh, had ik maar zo’n kamer!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Inspirational: outfits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s