Liebster Award

Ik heb de Liebster Award al meerdere keren voorbij zien komen op verschillende blogs, maar gisteren werd ik ook genomineerd voor een Liebster Award door Sara van OohlaBlush. Dankjewel Sara! 😀

Ik had geen idee wat dit precies was, maar het is eigenlijk heel simpel. De Liebster Award is een virtuele award voor nieuwe/beginnende blogers met minder dan 200 volgers. Het is dus geen echte prijs die je kunt winnen, maar beginnende blogs kunnen op deze manier wat bekender worden en meer volgers en lezers krijgen.

Er zijn wel een paar regels aan deze award verbonden:
♥ Vermeld de blogger die jou genomineerd heeft
♥ Beantwoord de 11 vragen van de blogger die je genomineerd heeft.
♥ Nomineer zelf 9 bloggers met minder dan 200 volgers
♥ Stel deze bloggers 11 vragen
♥ Breng de bloggers die je zelf genomineerd hebt hiervan op de hoogte

Sara stelde mij de volgende 11 vragen die ik zal gaan beantwoorden:

1. Als je voor 1 dag zou mogen ‘transformeren’ naar een bekende ster of actrice, wie zou dat dan zijn?
Ik zou best wel een dag Johnny Depp willen zijn haha 😀 Hij heeft altijd van die gekke rollen in films, dat zou ik ook best wel een keertje willen doen! Niet zo serieus, maar lekker raar doen!

2. Beautyblogger of fashionblogger, waar gaat je voorkeur naar uit?
Beautyblogger. Beide zijn erg leuk, maar ik heb net wat meer met beauty dan met fashion.

3. Als je maar 1 make-up product zou  mogen gebruiken voor de rest van je leven, wat zou dat dan zijn?
Nee!! Dat zou een drama worden haha, maar dan zou ik toch kiezen voor een zwarte eyeliner. Ik ben het zo gewend om elke dag eyeliner te dragen, ik zie er echt ‘kaal’ uit zonder!

4. Zijn er mensen in je omgeving die er tegen zijn dat je blogger bent?
Niet dat ik weet. Mensen in mijn omgeving vonden juist altijd dat ik mijn nail art aan meer mensen moest laten zien dan alleen vrienden en familie. En een blog beginnen was de perfecte manier om dat te doen!

5. Welk paar schoenen wil jij ooit in je bezit hebben?
Ik ben niet echt een schoenentype, en hakken draag ik eigenlijk ook niet zo veel. Maar ik vind alle schoenen van het merk Converse wel erg mooi. Ze lopen lekker en ze zien er ook leuk uit. De schoenen op de afbeelding hieronder bijvoorbeeld vind ik ook erg mooi en zou ik best wel in mijn bezit willen hebben!
Roger Waters' concert today: YAY \o/ | Flickr – Compartilhamento de fotos!

6. Als je de kans zou krijgen om fulltime te werken voor je blog, afspraken moet doen voor je blog, en hier dan ook een volledig loon mee kan verdienen, zou je de kans grijpen?
Ik denk dat dit voor de meeste bloggers wel een droom is, om fulltime met je passie bezig te kunnen zijn. Ik zou die kans dan ook zeker grijpen!

7. Heb jij een persoon die je als grote voorbeeld ziet voor jezelf?
Oh jeetje! Als ik alleen kijk naar het bloggen dan zijn Serena en Mascha wel mijn voorbeelden. Het is beide meiden gelukt om een kleine blog tot een succes uit te breiden en inmiddels zijn ze allebei fulltime bezig met hun blog. Daar heb je toch wel aardig wat doorzettingsvermogen voor nodig, vooral als je net begint met bloggen!

8. Noem een favoriete bezigheid van jezelf, die niets te maken heeft met bloggen.
Ik vind fotografie erg leuk. Ik maak veel foto’s van mijn hondje (hij is ook echt zo’n fotomodel die er echt voor gaat zitten en in de camera kijkt haha!) en natuurfoto’s maken vind ik ook leuk. Een mooi plaatje van de zee of van vallende bladeren in een bos vind ik helemaal geweldig!

9. Wat is je grootste droom die je ooit hoopt waar te maken?
Ik wil ontzettend graag reizen. Naar Amerika, Japan, noem maar op. Gewoon om meer te zien van de wereld, en niet alleen maar van Europa!

10. Wat is jouw favoriete snoep?
CHOCOLADE! Ik ben echt helemaal verslaafd aan chocolade. En dan vooral melkchocolade, yummie! Ik moet me soms echt inhouden om niet in 1 dag een hele reep Milka chocolade naar binnen te werken. Ze zouden eigenlijk een chocoladereep uit moeten vinden waar je gewoon niet dik van wordt, die zou ik echt elke dag eten!

11. Heb jij een favoriete blogger die je echt iedere dag volgt? Zoja, wie?
Ik heb niet echt 1 blogger die ik elke dag volg, maar Serena Verbon van Beautylab.nl is toch wel de blogger waar ik het meeste van lees. Elke dag staat er wel weer wat leuks op haar blog; een DIY, reviews, blogposts over fashion en beauty en nog veel meer!

Dit zijn de bloggers die ik nomineer:
♥ Myrthe van Nice Nail Arts
♥ Jana van Beauty by Jana
♥ Mirjam van Jewel-nails
♥ Judith van Jaudith
♥ Chloe van A Daily Cup of Fashion
♥ Janique van Beauty Smoothie
♥ Evelien van A piece of fashion and beauty
♥ Tessa van Beauty by Tes
♥ Kirsty van Beautiliciousworld

En hier zijn de 11 vragen die ik aan jullie stel, deze moeten jullie dus in een artikel beantwoorden:

1. Wat is je favoriete beautyproduct?
2. Wat is het laatste dat je hebt gekocht?
3. Wat is je favoriete gerecht?
4. Als je voor een tijdschrift zou mogen werken, voor welk tijdschrift zou dit dan zijn en waarom?
5. Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven?
6. Waar kun jij echt van genieten?
7. Waarom ben je begonnen met bloggen?
8. Heb je een favoriete webshop, en zo ja welke?
9. Welk land staat bovenaan jouw travel-wishlist?
10. Zomer of winter?
11. Als je 1 superkracht mocht kiezen, welke zou dat dan zijn?

Heel veel succes!

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

16 reacties op ‘Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s