Rilakkuma Nail Art

Afbeelding
Misschien ken je hem al, Rilakkuma, een schattig beertje dat erg populair is in Japan. Je kan van alles kopen van dit beertje: tassen, kussens, knuffels en zelfs telefoonhoesjes. Ik heb zelf een Rilakkuma telefoonhoesje, ik kwam hem een tijdje geleden online tegen en hij was gewoon te leuk om niet te kopen!

Afbeelding
Dit is hem, schattig he?

Door dit leuke telefoonhoesje kwam ik op het idee om een lieve Rilakkuma nail art te maken. Het is een hele simpele nail art en je bent snel klaar. Ik heb pastelkleuren gebruikt, maar je kan natuurlijk ook bruin gebruiken voor beertjes die wat meer op het origineel lijken 🙂
Dit zijn de lakjes die ik heb gebruikt voor mijn Rilakkuma nail art:
Afbeelding
– Pastel groene nagellak (Mint Macaroon – NYC)
РPastel blauwe nagellak (Ferris Wheel РCiat̩)
РPastel roze nagellak (Strawberry Milkshake РCiat̩)
РPastel paarse nagellak (Sugar Plum РCiat̩)
РWitte nagellak (Snow Virgin РCiat̩)
– Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
РBasecoat en topcoat (Underwear en Speedcoat РCiat̩)
En ten slotte heb ik ook gebruik gemaakt van een dotting pen.

Er is niet veel uitleg nodig bij dit simpele ontwerp, maar voor de duidelijkheid zijn hier de drie stappen waarin ik deze nail art gemaakt heb:
Afbeelding
Stap 1: Breng een basecoat aan, en vervolgens lak je elke nagel in een andere (pastel)kleur. Ik heb van elke lak twee lagen aangebracht voor een goede dekking.
Stap 2: Maak onderaan je nagels witte, brede cirkels. Dat kan gedeeltelijk met de kwast van je nagellak, en om de cirkel wat ronder te maken kun je daarna met een dotting pen de hoeken wat ronder maken. Bij mij zijn de randen niet helemaal vloeiend geworden (ik heb met een kleine dotting pen gewerkt), dus als je een nail art kwastje in je bezit hebt dan is het misschien handiger om deze te gebruiken.
Stap 3: Als de witte cirkels goed droog zijn pak je de dotting pen er weer bij. Maak in elke cirkel een omgekeerde V met daarop een stip. Dat worden de mondjes en de neuzen van de beertjes. En vlak boven elke cirkel maak je ogen door met de dotting pen twee stippen te zetten. Laat alles drogen en breng ten slotte nog een topcoat aan ter bescherming.

AfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze makkelijke en snelle nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Rilakkuma Nail Art’

  1. wat een super leuke nail-art, deze ga ik zeker eens proberen (zo’n held ben ik er ook niet in en vind het al snel mislukt, dit moet me wel lukken hoop ik) overigens zijn je nagels echt super mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s