Marc Jacobs Daisy Inspired Nails

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een makkelijke nail art voor jullie, geïnspireerd op de Daisy parfum van Marc Jacobs. Ik heb deze nail art gevonden op het Youtube kanaal van Janelle (Elleandish). Het filmpje vind je hier. Janelle heeft allemaal korte filmpjes over simpele nail art creaties die ze stap voor stap laat zien. Heel leuk om te zien, en om na te maken natuurlijk!

Janelle heeft voor deze nail art gebruik gemaakt van goudkleurige studs. Maar aangezien ik die niet in huis heb, heb ik gewoon stipjes gezet met een goudkleurige nagellak. Ik heb de volgende kleuren gebruikt voor de Daisy inspired nails:
Afbeelding
– Lichtroze nagellak (Amazing Gracie – Ciaté)
– Witte nagellak (Snow Virgin – Ciaté)
– Gouden nagellak (Goldfinger – Catrice)
– Glitter topcoat (Party Shoes – Ciaté) = optioneel
– Basecoat & topcoat (Underwear en Speedcoat – Ciaté)
+ een dotting pen

Ik heb de nail art in de volgende drie stappen gemaakt:
Afbeelding
Stap 1: Breng eerst een basecoat aan over al je nagels, en vervolgens lak je je ringvingers goud, en de rest van je nagels lichtroze. Breng over je duimen en middelvingers maar 1 laag nagellak aan, het is juist de bedoeling dat deze ene laag niet goed dekt. Bij je wijsvingers en pinken mag je wel een tweede, en eventueel een derde laag nagellak aanbrengen voor een betere dekking.
Stap 2: Bij deze stap werk je aan de bloemetjes op je duimen en middelvingers. Pak de dotting pen, dip hem in de witte nagellak en maak een paar bloemetjes op je nagels door 5 dikke stippen in een cirkel te zetten. In de ruimtes tussen de bloemetjes zet je nog een paar kleine witte stipjes met de dotting pen of een satéprikker.
Stap 3: Pak de gouden nagellak er weer bij en de dottingpen. Wacht eerst even tot de bloemetjes goed gedroogd zijn, en dip dan de dotting pen in de gouden nagellak. Maak een stip op je pinken en wijsvingers aan de bovenkant van je nagels, en zet daarna stippen in het midden van elk wit bloemetje dat je gemaakt hebt. Als alles weer goed gedroogd is, breng je nog een topcoat aan over al je nagels. Ik heb een gouden glitter topcoat gebruikt over mijn ringvingers voor een leuker effect, maar dat is optioneel.

c5
c6
c3

Wat vinden jullie van deze Marc Jacobs Daisy inspired nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

15 reacties op ‘Marc Jacobs Daisy Inspired Nails

  1. Heel erg mooi gedaan! Ik ben echt fan van jouw nailart! Ook zo mooi en perfect! Ikzelf hou er ook van, maar mijn nagels zijn momenteel te kort.. Wat gebruik jij om je nagels sterk te laten groeien? Ik heb pas een kuur van L’Oréal in huis, voor ‘damaged nails’, die ga ik uittesten vanaf vanavond 🙂 Xoxo

    1. Dankjewel!! 😀 ik gebruik eigenlijk niet zo veel, als ik geen nail art op heb draag ik een simpele nagelverharder van de Kruitvat, en ik smeer mijn handen elke dag in met de hand & nail creme van Vaseline. Ik wrijf dan ook altijd een beetje creme over mijn nagels, en ik moet zeggen dat dat wel helpt voor sterkere nagels 🙂 xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s