Liebster award nr. 2!

Een paar weekjes terug werd ik voor de tweede keer genomineerd voor een liebster award door Lilia van Nappy Hairz. Super lief, dankjewel Lilia! 😀 Aangezien ik de vorige keer al andere bloggers genomineerd heb voor de liebster award, ga ik nu alleen de vragen van Lilia beantwoorden. Daar gaan we dan!

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik vond het altijd al leuk om met mijn nagels bezig te zijn en leuke designs te maken. Op een gegeven moment begon ik er foto’s van te maken en die op Instagram te delen. Ik kreeg er veel positieve reacties op en mensen vroegen mij hoe ik zulke nail art designs maakte. En met een eigen blog kon ik dat stap voor stap met iedereen delen en iedereen laten zien wat ik leuk vind om te doen!

2. Hoe lang blog je al?
Niet zo lang, ik heb mijn eerste blogpost geplaatst op 26 december 2013. Ik ben nog een beginneling dus hihi

3. Wat zijn je favoriete blogs?
Beautylab.nl is toch wel de blog die ik het meest bezoek vanwege de leuke en afwisselende onderwerpen. En Misslipgloss.nl bezoek ik nu ook steeds wat vaker.

4. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Nail art maken! En shoppen 😉

5. Wat zijn jouw goede voornemens voor 2014?
Ik wil wat gezonder gaan eten. Ik ben vorig jaar al wat afgevallen, maar ik betrap mij er toch steeds op dat ik te veel snoep (en dan vooral chocolade, jammie!).

6. Wat wil je graag bereiken in je leven?
Ehmm…zo veel!

7. Wat is je favoriete serie?
Once Upon a Time vind ik een hele leuke serie, vandaar ook mijn blognaam! 😀

8. Wie is je favoriete artiest?
Ik heb niet echt één favoriete artiest, dat verschilt eigenlijk constant. Als ik even tussen mijn muzieklijstje scroll dan kom ik wel veel Olly Murs tegen. Op dit moment luister ik veel naar zijn muziek.

9. Katten of honden?
Honden! Dat komt ook omdat ik zelf een hondje heb, en ik ben gewoon gek op alle soorten hondjes.
AfbeeldingAfbeelding

10. Heb je een rijbewijs?
Daar wordt op dit moment aan gewerkt 🙂

11. Als je de kans had om in een ander land te gaan wonen, welk land zou je dan kiezen? Of blijf je liever waar je nu bent?
Amerika is wel een land waar ik heel graag naar toe wil, maar of ik daar wil gaan leven? Ik denk dat ik dan toch maar lekker in het regenachtige Nederland blijf en Amerika op mijn vakantie wishlist laat staan. Naar een ander land verhuizen is toch een hele grote beslissing waar je goed over na moet denken. Het lijkt mij natuurlijk erg leuk en spannend, maar wie weet denk ik daar over een half jaar wel anders over!

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Een reactie op “Liebster award nr. 2!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s