Ciaté – Ivory Queen

Afbeelding
Het is jullie vast al opgevallen dat ik erg veel Ciaté nagellak gebruik voor mijn nail art designs 😀 Sinds de mini mani month advent kalender van Ciaté heb ik er namelijk een heleboel nieuwe lakjes bij en ik ben erg tevreden over dit merk. De nagellak blijft lang zitten en de topcoat (Speedcoat) is ook helemaal te gek. De topcoat droogt snel en daarna kunnen je nagels echt tegen een stootje. Ik heb ook vaak last van krasjes in mijn nagellak, en dan vooral als ik ’s ochtend wakker word! Maar met deze topcoat heb ik daar helemaal geen last meer van.
De meeste kleuren uit de advent kalender heb ik inmiddels minstens 1x gedragen, maar Ivory Queen had ik nog niet geprobeerd. Ik twijfelde eigenlijk een beetje over de kleur, maar nu ik hem op heb vind ik hem eigenlijk super leuk staan! En ik wilde hem graag aan jullie laten zien, kijken jullie mee?

z2AfbeeldingAfbeelding
Ivory Queen in daglicht (buiten)

Ivory Queen is een nude lak met goudkleurige shimmers. Ik heb vaak bij nude kleuren dat de lak niet zo mooi staat bij mijn huidskleur (te donker of te bruin), maar dat is totaal niet het geval bij Ivory Queen. De kleur past goed bij mijn handen en valt nauwelijks op.
Het is alleen geen lakje dat na 1 laag al goed dekt, na 2 lagen ook nog niet helemaal. Ik heb in totaal 3 lagen aangebracht voor een goede dekking. Maar ondanks de 3 lagen was de nagellak opvallend snel droog.
De bovenste twee foto’s heb ik buiten gemaakt in daglicht (zonder een felle zon).

Afbeelding
Afbeelding
Ivory Queen in zonlicht

Om mijn nagels nog een beetje op te vrolijken heb ik boven aan elke nagel heel simpel een steentje aangebracht. Ik weet niet precies meer waar ik ze gekocht heb, ik heb ze een keer op vakantie in Duitsland gekocht in een euro winkeltje. Hieronder staat een afbeelding van de verpakking, misschien herkent iemand het 😉 Onder aan de steentjes zit al wel een handig plakkertje, maar die blijven helaas niet echt goed zitten. Ik heb daarom ook nog wat topcoat gebruikt als ”lijm”, zowel onder als over de steentjes.
Afbeelding

Wat vinden jullie van deze nagellak?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Ciaté – Ivory Queen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s