I Love… Body Butter: Strawberries & milkshake + Lemons & limes

Afbeelding
Vorige week was ik bij de Douglas, en ze hadden een 1+1 gratis actie op alle I Love… producten. Ik heb al andere reviews gegeven over producten van dit merk en ik was er erg tevreden over. En de geur, mmmm! Daarom kon ik deze actie niet zomaar voorbij laten gaan! Ik heb twee body butters gekocht, een body lotion en lipgloss, maar vandaag ga ik alleen een review geven over de twee body butters in de geuren Strawberries & milkshake en Lemons & limes. Kijken jullie mee?

De verpakking
De body butters zitten in een simpele maar schattige verpakking met een transparant potje en een zwarte deksel. De beschrijving op de voor- en achterkant is in de ik-vorm, zo leuk! Het kan een beetje kinderachtig overkomen maar ik vind het echt leuk, net alsof de body butter tegen je praat 😀 Op de foto hieronder zie je de achterkant van het potje met een deel van de beschrijving.
Afbeelding

Strawberries & milkshake body butterAfbeelding
Deze body butter heeft een pastelroze kleur en is dik, romig en smeert goed uit. De substantie lijkt een beetje op yoghurt. Een pluspunt is dat de body butter vrij snel intrekt, je loopt dus niet de hele dag met vettige armen en benen rond. Je huid wordt lekker zacht van deze body butter. Ik heb nogal een droge huid en veel smeerseltjes irriteren snel, maar daar heb ik bij deze body butter geen last van (ondanks de parfum die erin zit). Ik vind het een heel fijn product!

De geur
Zodra je het potje opendraait ruik je een sterke zoete aardbeiengeur, het ruikt echt naar een aardbeien milkshake, yummie! Wanneer je de body butter op je huid smeert ruikt het gelukkig wel een stuk subtieler (je verandert dus niet in een lopende zoete milkshake). Ik vind het zelf een hele lekkere geur, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier van houdt.

Lemons & limes body butter
Afbeelding
De Lemons & limes body butter heeft een bijpassende lichtgroene kleur, maar is minder dik dan de Strawberries & milkshake body butter. Dit lijkt wat meer op een body lotion. Je ziet het verschil ook als de de twee foto’s van de body butters met elkaar vergelijkt. De Strawberries & milkshake body butter zit nog netjes vlak in het potje, terwijl de Lemons & limes body butter een beetje is gaan schuiven omdat deze dunner is. Maar dat heeft verder geen effect op de werking van de body butter. Hij smeert makkelijk uit, trekt goed in en houdt de huid verzorgd.

De geur
Het is een heerlijke, frisse citrus geur die net als de andere body butter sterker ruikt in het potje en subtieler ruikt op de huid. Het is echt een lekker zomers geurtje voor de warmere dagen.

Afbeelding
Links Lemons & limes, rechts Strawberries & milkshake
Afbeelding
De kleuren van de body butters in daglicht

Waar te koop + prijs
De body butters van I Love… zijn te koop bij de Douglas voor €6,95 per stuk. Een potje bevat 200 ml body butter.

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘I Love… Body Butter: Strawberries & milkshake + Lemons & limes

    1. Oee, ik was ook op zoek naar die lipbalsem maar ze hadden hem niet in de Douglas waar ik was! Daar ga ik dus nog een keertje naar op zoek 😀 Ik heb nu de mango & papaya lipbalsem en die vind ik ook top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s