Cute Cat Nail Art

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een nieuwe nail art design voor jullie, geïnspireerd op de ”Cute Marie the Cat Nail Art” van Meliney (voor haar YouTube tutorial klik hier). Het is een leuke meisjesachtige nail art die niet moeilijk is om na te maken.
Afgelopen week heb ik tijdens het werken twee nagels gebroken, dus ik moest al mijn nagels weer kort vijlen zodat ze weer een beetje van gelijke lengte waren. En ze hadden net de perfecte lengte, ach ja dat zul je altijd zien…
Terug naar de nail art van vandaag, kijken jullie mee?

Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt voor dit design:
♥ Pastel roze nagellak (Strawberry Milkshake – Ciaté)
♥ Witte nagellak (Snow Virgin – Ciaté)
♥ Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
♥ Dekkende glitter nagellak (Fit for a Queen – Ciaté)
♥ Donker roze nagellak (Kiss Chase – Ciaté)
♥ Basecoat en topcoat (Underwear en Speedcoat – Ciaté)
♥ Dotting tool of nail art kwast
Afbeelding

Vervolgens heb ik de nail art in drie stappen gemaakt. Als de kat op de middelvingers nog niet duidelijk genoeg is kun je de tutorial bekijken van Meliney (de link staat bovenaan in deze blogpost). De foto’s staan deze keer ondersteboven zodat kat duidelijk te zien blijft:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan over al je nagels, en lak ze daarna roze. Ik heb twee lagen Strawberry Milkshake van Ciaté aangebracht voor een goede dekking.
Stap 2: Stippen en hartjes 
Maak op elke nagel verticale lijnen met stippen. Het is het mooiste als je steeds lijnen maakt met 3 of 4 stippen, zodat ze niet helemaal van boven tot onder doorlopen. Op elke nagel heb ik ook twee hartjes gemaakt met een dotting tool, het maakt niet uit waar je deze hartjes zet. Als je daar mee klaar bent, kan je alvast de vorm van de kat tekenen op beide middelvingers. Ik heb eerst een cirkel getekend met de dotting tool en daar vervolgens twee driehoekjes op gemaakt, dat worden de oortjes van de kat. Laat de witte nagellak eerst drogen voordat je verder gaat met de details.
Stap 3: De details
Nu hoef je alleen nog de details op de kat te tekenen. Onder het linkeroortje maak je een strikje door twee driehoekjes in tegenovergestelde richting tegen elkaar te tekenen. Ik heb hiervoor een donker roze nagellak gebruikt, maar eigenlijk past elke kleur bij dit design. Vervolgens stip je met de dotting tool twee zwarte ogen op de kat, en daaronder maak je een neus met een roze stip. Om de oogjes compleet te maken is het het mooist om met een satéprikker een piepklein wit stipje in beide oogjes te zetten. Ten slotte geef je de kat snorharen door met de dotting tool en de glitter nagellak twee of drie korte lijntjes te trekken.
Breng een topcoat aan over al je nagels en je lieve nail art design is af!

Afbeelding
AfbeeldingAfbeelding
Afbeelding

Wat vinden jullie van deze nail art? En hebben jullie misschien leuke ideeën voor een volgende nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Cute Cat Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s