Frankenstein Nail Art

Afbeelding
Op Instagram kwam ik laatst een grappige Frankenstein nail art tegen en ik besloot om het zelf ook te gaan proberen. Ik vind hem helaas niet zo goed gelukt, vooral omdat ik met een dotting tool werk en dan kan je niet zulke goede details maken. De strepen worden met mijn dotting tool te dik en ik kon daardoor niet precies genoeg werken. Ik heb al wel een kwasten setje gezien op het internet, dus waarschijnlijk ga ik binnenkort preciezer werken met kwastjes! Maar ondanks dat de lijnen te dik zijn vond ik deze nail art wel grappig (leuk voor Halloween!) en wilde ik hem toch aan jullie laten zien.

Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt voor de Frankenstein nail art:
♥ Basecoat en Topcoat
♥ Groene nagellak
♥ Zwarte nagellak
♥ Glitter nagellak
♥ Roze nagellak
♥ Witte nagellak
♥ Dotting tool of nail art kwastjes
Afbeelding

En dit zijn de stappen waarin ik het design gemaakt heb:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan, en lak vervolgens al je nagels groen. Ik heb twee lagen Vendôme Emerald van L’oréal Paris gebruikt voor een goede dekking.
Stap 2: Glitters
Als de groene lak droog is, kun je er nog een laag glitter nagellak over doen. Ik heb Party Shoes van Ciaté gebruikt, een transparante lak met goudkleurige glitters. Je kan deze stap ook overslaan en je nagels gewoon groen laten.
Stap 3: Strepen en haar
Op je pink, wijsvinger en duim teken je met zwarte nagellak twee strepen (of meer als je langere nagels hebt), en door deze strepen zet je twee of drie kleinere verticale streepjes. Vervolgens teken je op je middelvinger en ringvinger het haar van Frankenstein en zijn bruid. Laat de lak goed drogen voordat je met de laatste stap begint.
Stap 4: De details
Nu heeft Frankenstein nog ogen nodig en een mond, dat kan met de dotting tool gedaan worden. En Frankensteins bruid heeft nog een strikje en een witte lijn in haar haar nodig en ogen met wimpertjes. Ze heeft geen mond, want haar kapsel is al zo hoog dat daar geen ruimte meer voor over is haha 😀
Breng ten slotte een topcoat aan over je nail art design en dan ben je klaar!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
De laatste foto is in de zon genomen, de rest van de foto’s zijn buiten genomen in daglicht.

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Frankenstein Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s