L’oréal Paris – Top Coat Confettis

Afbeelding
Afbeelding
Misschien hebben jullie op mijn Instagram pagina al wat foto’s van deze leuke topcoat voorbij zien komen met een korte uitleg. Vandaag ga ik deze confetti topcoat uitgebreider reviewen en swatchen. Deze confetti topcoat hoort samen met 9 andere topcoats bij de special effect topcoats collectie van L’Oréal Paris. L’oréal zegt het volgende over dit product:

”Customize jouw look met Le Vernis special effect Top Coats. Direct een vleugje couture op je nagels! Kies je favoriete kleur nagellak en gebruik een van de trendy top coats voor de perfecte finish.”

L’Oreal beloofd ook trendy nagels tot wel 10 dagen lang. Ik heb deze topcoat nu voor de tweede dag op mijn nagels, en alles zit nog helemaal perfect ondanks dat ik veel met mijn handen doe. Geen krasjes, geen gechip, helemaal niks. Maar of hij ook echt 10 dagen blijft zitten? Dat zal ik nooit weten, daar heb ik het geduld namelijk niet voor. Na 2 of 3 dagen wil ik meestal weer wat nieuws op mijn nagels haha 😀 Maar als jullie deze topcoat ook hebben (en wat meer geduld hebben) dan ben ik erg benieuwd of hij inderdaad 10 dagen goed blijft zitten op je nagels.

Het flesje
Afbeelding
De topcoat van L’Oreal zit in een mooi, smal flesje met een zwarte dop. Op deze dop zit een gouden randje war L’Oréal Paris op staat. Het is een chique verpakking en het oogt zeker niet goedkoop. Ik vind het persoonlijk ook fijn dat de dop vrij lang en smal is zodat je hem goed kan vasthouden tijdens het lakken.
Het flesje heeft een inhoud van 5 ml. Dat is niet echt veel vergeleken met andere nagellak merken, maar je doet hier wel lang mee. 1 laag confetti topcoat is eigenlijk al voldoende voor een leuk effect, je hebt dus niet veel nodig.

De topcoat
De topcoat is bevat witte en zwarte cirkeltjes (als je goed kijkt zie je dat het eigenlijk zeshoeken zijn) van verschillende maten. Ook zitten er kleine zilveren glittertjes in. De glitters vallen niet echt op, maar als je je nagels in de zon houdt dan zie je ze wel duidelijk zitten.
Ik heb de topcoat deze keer aangebracht over Pepperminty van Ciaté zodat hij goed opvalt. Eigenlijk staat deze lak mooi op alle kleuren. Grijs is bijvoorbeeld ook een hele mooie kleur om als basislaag te gebruiken, maar ik zou weer niet zo snel kiezen voor een witte of zwarte basislaag, want dan zie je de helft van de cirkeltjes niet en dat is natuurlijk jammer!
Met 1 laag topcoat krijg je al een leuk effect, maar ik heb 2 lagen gebruikt zodat de cirkeltjes elkaar een beetje overlappen. Het kan zijn dat je na 1 strook nog geen enkel cirkeltje op je nagel ziet, maar die komen echt wel! Als je hele nagel bedekt is met de transparante lak dan komen de cirkeltjes vanzelf want dan blijven ze beter aan de transparante lak plakken.
Omdat dit al een topcoat is hoef je er niet nog een topcoat over heen te doen, dat scheelt weer! En een ander pluspuntje is dat de topcoat snel droogt, ook niet helemaal onbelangrijk!

Afbeelding
Afbeelding

Waar te koop + prijs
De topcoats van L’Oréal Paris kosten €5,99 pet stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Conclusie
Ik ben erg tevreden over deze topcoat en ik heb eigenlijk geen minpuntjes kunnen vinden. Het is een chique flesje, je hebt niet veel nodig voor een leuk effect, hij blijft lang zitten en droogt snel. Toen ik deze topcoat kocht waren alle andere special effect topcoats helaas al helemaal uitverkocht, maar ik ben zeker benieuwd naar alle andere lakjes uit deze collectie!

Hier nog een foto van de basislak die ik gebruikt heb in combinatie met de confetti topcoat:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze feestelijke topcoat? En hebben jullie een van de andere special effect topcoats van L’Oréal in je bezit?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘L’oréal Paris – Top Coat Confettis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s