TAG: Lentekriebels

Afbeelding
De bloemetjes gaan bloeien, vlinders komen weer tevoorschijn en het zonnetje laat zich weer vaker zien. Het is bijna lente! Ik zag deze lentekriebels tag voorbijkomen bij Beautylab en bij Happily ever after, en omdat ik zelf ook van de lente hou besloot ik ook deze tag te doen 😀

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Zon en kleur. Als de winter voorbij is en de lente begint, dan gaat de zon ook weer wat meer schijnen. Heerlijk vind ik dat, de ramen en deuren kunnen weer open en je kan lekker buiten zitten in het lentezonnetje. Kale bomen krijgen weer wat kleur en de verschillende soorten bloemen geven de tuinen ook prachtige kleuren. Ook denk ik bij het woord ‘lente’ aan Pasen en paaseitjes, maar dat zal wel weer komen door mijn chocoladeverslaving haha!
Afbeelding

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
De geur van bloeiende bloemetjes in de tuin. Tulpen, narcissen, alles door elkaar!

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Alle soorten pastelkleuren vind ik echt bij de lente passen. Roze, groen, blauw, geel, alles past. De felle neonkleuren vind ik leuker voor de zomer, en donkere kleuren voor de herfst en winter.
Afbeelding

4. Wat is je favoriete lente bloem?
Narcissen. Als ik tijdens de wandelingen met mijn hond narcissen zie in plaats van plassen regen en sneeuw, dan krijg ik echt zo’n lentegevoel!
Afbeelding

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Pastelkleuren en prints. Ik heb zelf nog niet zo veel kleding met vrolijke en felle prints in mijn bezit, maar ik vind het wel onwijs leuk staan (vooral een madeliefjes print is schattig!). Dus het zal niet lang duren voordat ik er ook mee rond loop!

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Ik heb niet zo veel parfum in mijn bezit, maar op dit moment draag ik veel D&G 3 L’Impératrice. Dat vind ik ook wel echt een luchtje die bij de lente (en zomer) past. Het is een combinatie van exotisch fruit en bloemen en ruikt heerlijk fris! Scent chips heb ik ook, maar ik vind ze echt ontzettend sterk ruiken en daar krijg ik dan weer hoofdpijn van. Zo jammer! Hebben jullie enig idee of geurkaarsen minder sterk ruiken dan scent chips? Misschien moet ik die dan eens proberen, want ik hou wel van een lekkere, geurige kamer : )
Afbeelding

7. Houd jij een lente schoonmaak?
Ik vind het wel altijd leuk om mijn kamer op te vrolijken met wat dingetjes die bij de lente passen en wat bijpassende kleding te kopen, maar een grote schoonmaak kan je het niet echt noemen. Ik heb al aardig wat dingen opgeruimd en weggegooid, en er moet natuurlijk wel wat overblijven in mijn kamer!

8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Ik draag eigenlijk bijna nooit kettingen, maar de laatste tijd begin ik wel steeds meer van statement kettingen te houden. Gewoon een simpel shirtje en een blazer of vest en daar dan een grote, gekleurde statement ketting bij. Ik vind het leuk!

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Ik heb nog niet echt plannen voor de vakantie of vrije dagen. Wel een lekker paasontbijtje 😉 Misschien gezellig een dagje shoppen?
Afbeelding

10. Omschrijf je favoriete lente outfit?
Voor T-shirts en topjes is het in de lente nog een beetje te koud, maar met een stoer blazertje erover kan het prima. Mijn favoriete lente outfit bestaat uit mijn favoriete mintgroene blazer, een it-shirt eronder een een simpele zwarte broek of spijkerbroek. En ik kan mijn converse schoenen eindelijk weer aan!

Xoxo Kirsten

Alle afbeeldingen zijn gevonden op Weheartit

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘TAG: Lentekriebels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s