Hot Chocolate Nail Art

Afbeelding
Het heeft eventjes geduurd maar ik heb weer een nieuwe nail art design gemaakt. Natuurlijk waren mijn nagels nog verder gescheurd dan eerst en moest ik ze nog korter vijlen. Maar ze zijn alweer een beetje gegroeid (gelukkig!) en ik kan er nu weer wat leuks op maken hihi. Vandaag heb ik een simpele hot chocolate nail art gemaakt. Wie houdt er nou niet van een lekkere grote mok met warme chocolademelk? Ik wel, zelfs in de zomer! 😀

Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt voor deze nail art:
♥ Witte nagellak (striper)
♥ Nude glitter nagellak
♥ Bruine/koper kleurige glitter nagellak
♥ Roze nagellak
♥ Basecoat & topcoat
♥ Dotting tool
Afbeelding

Vervolgens heb ik mijn nagels in drie stappen gelakt:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan over al je nagels en gebruik vervolgens een nude kleur als basislaag. Ik heb drie lagen Members Only van Ciaté aangebracht, maar als je goed kijkt zie je dat de lagen nog steeds niet 100% dekken. Je kan ook kiezen voor een bruine nagellak als basislaag met een echte hot chocolate kleur.
Stap 2: Strepen en mok
Voor deze stap heb ik een witte nagellak gebruikt met een speciaal dun French Manicure kwastje (van de Hema). Hiermee kan je de lijnen op je ringvinger preciezer trekken en het mokje beter tekenen. Op je ringvinger maak je dus een aantal kronkelende strepen, dat is de hete stoom die van de warme chocolademelk komt. Op je middelvinger teken je een mok door een vierkant te tekenen met een bolle bovenkant en een oortje aan de zijkant. Boven de mok teken je ook een paar lijntjes, net als op je ringvinger. Laat de lak eerst goed drogen voordat je met stap 3 verder gaat.
Stap 3: Chocolademelk en hartje
Nu moet de mok alleen nog gevuld worden met warme chocolademelk en voorzien worden van een lief hartje. Met een dotting tool stip je wat bruine (glitter) nagellak in het mokje en teken je een hartje op de mok. Breng een topcoat aan over je design en dan ben je helemaal klaar!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

9 reacties op ‘Hot Chocolate Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s