Colourful Leopard Print Nail Art

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een kleurrijk nail art design voor jullie met felle lente kleurtjes in plaats van pastel tinten. En, je raad het al, ik heb weer een aantal Ciaté kleuren gebruikt hihi 😀 Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende lakjes gebruikt voor dit design:
♥ Basecoat en topcoat (First and last, China Glaze)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
♥ Topcoat met flakies of glitters (Snow Globe, Ciaté)
♥ Blauwe nagellak (Pepperminty, Ciaté)
♥ Roze nagellak (Kiss Chase, Ciaté)
♥ Paarse nagellak (Long lasting nail polish, Etos)
♥ Satéprikker
*optioneel: Matte topcoat (Matte Magic, China Glaze)
Afbeelding

Vervolgens heb ik mijn nagels in volgende 4 stappen gelakt:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan over al je nagels en lak je duimen en ringvingers zwart. Op je pinken, middelvingers en wijsvingers komen drie verschillende kleuren. Ik ben begonnen met een gedeelte blauw op mijn pinken en middelvingers en roze op mijn wijsvingers.
Stap 2: Meer kleur!
Als de nagellak van stap 1 droog is, lak je een gedeelte van je pinken en middelvingers paars en lak je wat blauw op je wijsvingers. Zorg ervoor dat er nog ruimte over blijft voor de derde kleur op elke nagel.
Stap 3: …de laatste kleurtjes
Kijk welke kleur er nog niet op elke nagel zit en breng hier nog een beetje van aan. Voor mij werd dat dus nog wat roze op mijn pinken en middelvingers en een laatste stukje paarse nagellak op mijn wijsvingers. Na deze stap moeten je hele nagels bedekt zijn met nagellak.
Stap 4: Luipaard print en topcoat
Nu moet er nog een luipaard print op je ringvingers en duimen met dezelfde drie kleuren waar je de rest van je nagels mee hebt gelakt. Begin bovenaan je nagel met een paar roze luipaard vlekken, iets daaronder maak je paarse vlekken en helemaal onderaan je nagel teken je nog wat blauwe vlekken. Dit gaat het makkelijkst met een satéprikker of een kleine dotting tool.
Over de rest van je nagels breng je nog een topcoat aan met flakies of glitters. Als je een topcoat met flakies gebruikt zal je daar nog wel een paar lagen gewone topcoat over aan moeten brengen om je nagels helemaal glad te krijgen. De flakies willen hier en daar namelijk een beetje uitsteken, en dat staat niet zo mooi!
Ten slotte kun je nog een matte topcoat over al je nagels aanbrengen voor een leuk effect, en dan is je design helemaal af!
Afbeelding

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze kleurrijke nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

10 reacties op ‘Colourful Leopard Print Nail Art

    1. Bedankt! Sinds ik die matte topcoat heb wil ik hem elke keer gebruiken 😛 Ik heb een beetje het idee dat de nail art zelf dan wat meer opvalt door het matte effect (of het ligt gewoon aan mij haha!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s