Striping Tape Mani

o6
In mijn vorige blogpost heb ik een swatch laten zien van het zilveren lakje ‘Fit For A Queen’ van het merk Ciaté. Met deze nagellak heb ik ook nog een simpel nail art design gemaakt met behulp van wat striping tape en vier verschillende pastel lakjes. Kijken jullie mee?

Eventjes tussendoor: ik erger me echt zo erg aan al die belletjes die nu steeds in mijn nagellak verschijnen! Het zal wel aan het warme en klamme weer liggen van de afgelopen weken, maar het ziet er niet zo mooi uit. Hebben jullie daar met dit warme weer ook last van? Ik doe mijn nagels dan altijd even in een bakje met koud water als de nagellak al vrij droog is, maar even later verschijnen de belletjes alsnog. (Je ziet ze op deze foto’s vooral in de zilveren nagellak zitten, bleh!) Hopelijk storen jullie je er niet zo erg aan als ik hihi 🙂 En mijn handen zijn trouwens ook hier en daar een beetje kapot door mijn werk. Een lange tijd met je handen in de kou werken is niet al te best voor je handen, blijkt maar weer. Ik blijf gewoon veel smeren met handcrème zodat ze er snel weer netjes en verzorgd uitzien, dat is gelijk een goed excuus om een heleboel fijne en heerlijk geurende handcrèmes aan te schaffen!

Terug naar het nail art design. Dit zijn alle nagellakjes die ik heb gebruikt:
♥ Base coat en top coat (First and Last, China Glaze)
♥ Zilveren nagellak (Fit For A Queen, Ciaté)
♥ Roze nagellak (Strawberry Milkshake, Ciaté)
♥ Paarse nagellak (Sugar Plum, Ciaté)
♥ Blauwe nagellak (Ferris Wheel, Ciaté)
♥ Groene nagellak (Mint Macaroon, NYC)
+
♥ Striping tape
o1

Ik heb als basislaag twee laagjes ‘Fit For A Queen’ gebruikt, en op mijn wijsvingers en pinken heb ik een design gemaakt door het volgende te doen:
♥ Maak met twee stukjes striping tape een X op je nagels. Zorg ervoor dat de stukjes striping tape wat langer zijn dan je nagel, zodat je ze straks makkelijk vast kan pakken om ze te verwijderen.
♥ Als de striping tape op je nagels zit, zijn je nagels elk in 4 vlakken verdeelt. Lak elk vlak in een andere kleur met het kwastje van je nagellak. Een penseel werkt nog wat preciezer, vooral in de puntjes.
♥ Met je nagels of met een pincet trek je voorzichtig de striping tape van je nagels. Bescherm je design met een top coat en dan ben je klaar!o2o3
o5 o4

Wat vinden jullie van dit design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Striping Tape Mani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s